Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 Hairstyles που θα λατρέψεις να φτιάχνεις φέτος το καλοκαίρι

Εμπνευσμένα από τα καλύτερα catwalks της χρονιάς

 



 

Το lockdown μπορεί να σταμάτησε προσωρινά τις επιδείξεις στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, όπου τα νέα trend έρχονταν κάθε φορά στο προσκήνιο, όμως τα catwalks που πρόλαβαν να υλοποιηθούν μας έδωσαν μια γλυκιά γεύση από τις hot τάσεις μαλλιών που θα κυκλοφορήσουν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι. Τα καλοκαιρινά αυτά hairstyles, συνδυάζουν την ανέμελη αλλά και chic αίσθηση των sun-kissed ημερών, ενώ ταιριάζουν απόλυτα στους περισσότερους τύπους μαλλιών. Ανάλαφρα, χωρίς υπερβολές είναι το μυστικό tip αν θέλεις να ξεχωρίσεις και αυτό το καλοκαίρι με το πιο iconic hair look. Και πριν προλάβεις να σκεφτείς πως πρέπει να σπαταλήσεις μια μικρή περιουσία στο κομμωτήριο για να τα πετύχεις, σου ξεκαθαρίζω πως είναι τόσο εύκολα και απλά, που μπορείς να τα φτιάχνεις μόνη σου στο σπίτι. Εμείς ξεχωρίσαμε τα 5 πιο cool hairstyles από τις πασαρέλες των μεγάλων οίκων, τα οποία έχουμε ήδη λατρέψει!

1. Messy bun: Ο ψηλός κότσος αποτελεί αγαπημένο κλασσικό χτένισμα για το καλοκαίρι, αφού εκτός ότι είναι πρακτικός τις πολύ ζεστές μέρες, δεν προδίδει και μια bad hair day. Φέτος όμως επιδέχεται ένα update, σύμφωνα με τις υποδείξεις του οίκου Fendi και προστίθενται μερικές πλεξούδες, γύρω από το bun. Επιπλέον, μερικά ανέμελα τουφάκια είναι ότι πρέπει για να δείχνει επιμελώς ατημέλητος.

 

 

2. Wet look: Ήρθε στην μόδα για να μείνει αφού και φέτος το καλοκαίρι, είναι το hairstyle που θα δούμε να κυκλοφορεί περισσότερο από όσο περιμέναμε. Χτένισε τα όλα προς τα πίσω και με τα κατάλληλα hairstyling  προϊόντα δώσε τους αυτή την βρεγμένη αίσθηση. Μην τα κολλήσεις εντελώς πάνω στο κεφάλι σου, αλλά άφησέ τα να καθίσουν μόνα τους όσο το δυνατόν πιο φυσικά.

 

 

3. Χαμηλό ponytail. Η αγαπημένη αλογοουρά είναι must κάθε εποχή. Το καλοκαίρι έχει την τιμητική της και φέτος στο προσκήνιο της μόδας, η χαμηλή αλογοουρά θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Είτε έχεις δέκα λεπτά στην διάθεσή σου το πρωί, είτε θα βγεις για τα ψώνια σου, η χαμηλή αλογοουρά με την χωρίστρα στην μέση είναι η ιδανική επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια.

 

 

4. Φιόγκος, το απόλυτο αξεσουάρ: Για μια έξτρα ρομαντική αλλά και girly πινελιά στις καλοκαιρινές σας εξόδους, ένας μεγάλος ή μικρός φιόγκος είναι ότι πρέπει, για να μετατρέψει το χτένισμα σας σε statement επιλογή. Μην φοβηθείς να παίξεις με τα χρώματα και τα υφάσματα.

 

 

5. Χαλαροί κυματισμοί, με retro επιρροές. Η μόδα πλέον προστάζει να εντάξουμε την vintage φιλοσοφία στην καθημερινότητα μας. Αντί λοιπόν, για μια σφιχτή βαγκ, φέτος δοκίμασε πιο χαλαρούς κυματισμούς με επιρροές από τα ‘70s. Το χτένισμα αυτό ταιριάζει άψογα με pixie cut look. Δοκίμασε το και θα το λατρέψεις. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

SEX

S for Sexy Sunday

5 sex tips για να έχουν τα πράγματα ενδιαφέρον...

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου