Skip to main content

BEAUTY NEWS

Makeup inspo: Step by steb το μακιγιάζ που επιλέγουμε για τις διακοπές

Κοραλί χείλη, λαμπερή και ηλιοκαμένη επιδερμίδα για  να νιώσεις πιο καλοκαιρινή από ποτέ



 

Όσο ο καιρός ζεσταίνει τόσο λιγότερο μακιγιάζ και χρόνο θέλουμε να ξοδέψουμε. Γι’ αυτό και ένα λαμπερό κραγιόν σε έντονο χρώμα, θα δώσει την αίσθηση πως έχεις προσέξει το μακιγιάζ σου και έχεις αφιερώσει αρκετή ώρα στην περιποίηση σου, ενώ στην ουσία δεν έχεις ξοδέψει πάνω από 10 λεπτά.

Τα καλοκαιρινά μακιγιάζ είναι μακράν τα αγαπημένα μας… η επιδερμίδα μας με τον ήλιο έχει αποκτήσει την ομοιόμορφη όψη που θέλουμε, επομένως δεν χρειαζόμαστε μεγάλη κάλυψη και με λίγα προϊόντα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα make up look των ονείρων μας.

Ξεκινώντας έχουμε κατά νου πως η έμφαση θα δοθεί στα χείλη. Επομένως θέλουμε να κρατήσουμε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία σε ήπιους/φυσικούς τόνους. Ξεκινάμε λοιπόν.

Step 1: Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από την πολύ καλή ενυδάτωση. Στην συνέχεια αν πρόκειται για πρωινό look, συνιστώ το αγαπημένο σου αντηλιακό με χρώμα. Εγώ προσωπικά αυτό το καλοκαίρι έχω λατρέψει το Vichy Capital Soleil με δείκτη προστασίας 50, Anti Dark Spot 3-in-1. Συνεχίζουμε με ένα ελαφρύ κονσίλερ κάτω από τα μάτια και αν χρειαστεί πούδρα στα σημείο που έχεις λιπαρότητα.

 

 

Step 2: Περνάμε στα φρύδια. Καλοχτενισμένα και όπου χρειάζεται ελαφρώς γεμισμένα. Το συγκεκριμένο  μολύβι της Dior (DiorShow BrowStyler) είναι πάρα πολύ λεπτό και βοηθά ιδιαίτερα στις λεπτομέρειες. Αλλιώς αν δεν προτιμάς μολύβι, επίλεξε την κλασσική σκιά για τα φρύδια σου στην σωστή απόχρωση. Όχι πιο ανοιχτή, όχι πιο σκούρα.

 

 

Step 3: Bronzer, Bronzer και πάλι Bronzer. Με ένα ‘’φουντωτό’’ πινέλο, πέρασε και πάλι ελαφριά όλο σου το πρόσωπο, χαρίζοντας του ηλιοκαμένη όψη. Δώσε έμφαση στα σημεία που σε χτυπά φυσικά ο ήλιος. Ψηλά στο μέτωπο, στην μύτη και φυσικά στα μάγουλα. Λίγο highlighter ψηλά στα μάγουλα, κάτω από το φρύδι και στο πάνω μέρος του άνω χειλιού σου και πάμε να συνεχίσουμε με τα μάτια.

 

 

Step 4: Με το Bronzer και το ίδιο πινέλο, πρόσθεσε αρκετή ποσότητα στο κινητό σου βλέφαρο. Σαν μια καφετή σκιά. Στην συνέχεια άπλωσε ένα ρουζ σε κοντινή απόχρωση με το κραγιόν που θα επιλέξεις, πρόσθεσε στα μάγουλα (αρκετή ποσότητα αλλά όχι υπερβολική) και εκτός από τα μάγουλα, πρόσθεσε λίγο ρουζ και στα βλέφαρα σου, όπως έκανες και με το μπρόνζερ. Σε ελάχιστο χρόνο θα έχεις δημιουργήσει πανεύκολα το τέλειο καλοκαιρινό eye make up look.

https://www.instagram.com/p/BxxTlBgDC1j/

Step 5: Μάσκαρα!

Step 6: Ήρθε η ώρα για το highlight ολόκληρου το σημερινού μακιγιάζ. Επίλεξε την αγαπημένη σου pop απόχρωση σε κοραλί/ peach/ ανοιχτό κόκκινο και δες το πρόσωπο σου να αποκτά άλλη όψη! Απλά βήματα που κάνουν την διαφορά και σε πολύ λίγο χρόνο σε κάνουν να λάμπεις στις διακοπές σου!

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων