Η Lady Gaga και ο οίκος Valentino επισημοποίησαν την «σχέση» τους

Το νέο άρωμα «Voce Viva» είναι εμπνευσμένο από την διάσημη pop star

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

Αξέχαστη έχει μείνει η εντυπωσιακή εμφάνιση της Lady Gaga τον Αύγουστο του 2018 στο κόκκινο χαλί του 75th Venice Film Festival, έχοντας τον αέρα της πρωταγωνίστριας για την ταινία «A Star Is Born», καθώς η φαντασμαγορική ροζ στράπλες δημιουργία με φτερά του οίκου Valentinο ταίριαξε απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία της διάσημης τραγουδίστριας. Ίσως τότε ξεκίνησε η μεταξύ τους «σχέση» και τώρα έφτασε η στιγμή να την επισημοποιήσουν. Η εκκεντρική pop star θα γίνει το πρόσωπο του Valentino Beauty με αφορμή την δημιουργία του νέου αρώματος «Voce Viva».

View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

Όπως εξηγεί εκπρόσωπος του οίκου, η Lady Gaga και ο μοναδικός τρόπος που προσεγγίζει την ζωή, αποτέλεσαν την κεντρική έμπνευση του αρώματος, το οποίο εκφράζει τον αγώνα για την πραγματοποίηση των υψηλότερων στόχων που θέτουμε. «Η Lady Gaga σημαίνει ελευθερία, αυτογνωσία, αγνή καρδιά. Η συμμετοχή της σε αυτήν την καμπάνια ανεβάζει τη συμβολική δύναμη του project στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι το icon μιας γενιάς. Το μήνυμά της για ελευθερία, πάθος για την τέχνη, αυτογνωσία και ισότητα είναι το ίδιο με αυτό που υποστηρίζει ο οίκος Valentino. Είμαι τόσο περήφανος που την έχουμε» δήλωσε ο Creative Director του οίκου και οραματιστής του νέου αρώματος, Pierpaolo Piccioli.

Την συνεργασία τους έκαναν ευρέως γνωστή στο κοινό, μέσα από μια σειρά δημοσιεύσεων στα social media του πολυτελούς οίκου, Valentino. «Η φωνή μιας γενιάς. Ένα σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Ο οίκος Valentino με ενθουσιασμό καλωσορίζει την Lady Gaga ως πρόσωπο του Valentino Voce Viva, του νέου αρώματος για μια γενιά χωρίς όρια», γράφει στην λεζάντα της επίσημης ανακοίνωσης.

Η καμπάνια του «Voce Viva», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Lady Gaga, θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μαζί με την παγκόσμια κυκλοφορία του αρώματος. «Να είσαι ο εαυτός σου, να αγαπάς αυτό που είσαι και να μην εγκαταλείψεις ποτέ τα όνειρά σου», λέει η Αμερικανίδα star και εμείς περιμένουμε να μυρίσουμε το άρωμα της «ελευθερίας».

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares