Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η νέα σειρά καλλυντικών της Catherine Zeta-Jones υπόσχεται βλέμμα που μαγνητίζει

Το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της ηθοποιού

 



 

Σε ένα νέο project προχωρά η λαμπερή Catherine Zeta-Jones, δημιουργώντας μια συλλογή καλλυντικών αφού εκτός από ηθοποιός, είναι και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Το brand της «Casa Zeta-Jones» υποδέχεται την νέα επαγγελματική της κίνηση, με την προσθήκη μιας σειράς μακιγιάζ που εστιάζει κυρίως στα μάτια. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται μια mascara για πλούσιο όγκο στις βλεφαρίδες αλλά και eyeliners για σαγηνευτικό βλέμμα.

https://www.instagram.com/p/CC9P4iknEqg/

Η καλαισθησία και ο luxury μινιμαλισμός είναι συνώνυμα των συσκευασιών της συλλογής, αποκαλύπτοντας την θηλυκή φινέτσα που κρύβουν μέσα τους. Η 50χρόνη Zeta-Jones είναι γνωστή άλλωστε για την κομψότητα αλλά και την νεανική λάμψη που εκπέμπει σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια μέσα από αυτή την σειρά θέλησε να μοιραστεί μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της, δίνοντας σε κάθε γυναίκα την δυνατότητα να αποκτήσει  βλέμμα που κόβει την ανάσα, με μερικά μόνο προϊόντα καλλωπισμού. Όπως αποκάλυψε η Jones, επιθυμία αλλά και στόχος της, ήταν να εξασφαλίσει για τις θαυμάστριες της, μια σειρά καλλυντικών που με πρακτικά βήματα, θα έχουν εκπληκτικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας για τις chic εμφανίσεις τους.

https://www.instagram.com/p/CC80jD0n-h6/

Η Catherine Zeta-Jones γνωστοποίησε την νέο επαγγελματικό εγχείρημά της μέσα από τους λογαριασμού της στα social media, συγκεντρώνοντας χιλιάδες θετικές κριτικές και σχόλια. Μάλιστα, ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημά της σειράς, το οποίο δεν παρέλειψε να κάνει γνωστό, είναι πως τα προϊόντα της φέρουν το σήμα cruelty free, πράγμα που θα πει πως σχεδιάστηκαν με σεβασμό στο περιβάλλον, χωρίς να γίνουν δοκιμές σε ζώα.

https://www.instagram.com/p/CC8SNtznAXj/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός