Skip to main content

BEAUTY NEWS

Μαντίλι στα μαλλιά: To απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Για την παραλία, την πόλη, το νησί

 



 

Τα μαντήλια, όπως και τα καπέλα, αποτελούν αξεσουάρ με διαχρονική θέση στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς και επιλέγονται με την ίδια άνεση τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι. Ειδικά τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, το μαντίλι στα μαλλιά είναι το must have item για τις διακοπές, την παραλία, γιατί όχι και για την πόλη. Είτε επιλέξεις ένα μεταξωτό μαντίλι, είτε μια boho μπαντάνα, είτε ένα φουλάρι, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, αφού οι περισσότερες «φοβούνται» να το τολμήσουν, προσθέτοντας περισσότερο στιλ στο καθημερινό τους χτένισμα. Πέραν αυτού, το μαντήλι είναι και ένας έξυπνος και fashionable τρόπος, για να δημιουργήσεις στα μαλλιά σου ένα κομψό χτένισμα, όταν εκείνα δεν στρώνουν ή δεν πρόλαβες να τα λούσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση, είναι να επιλέξεις το κατάλληλο που θα ταιριάζει με το υπόλοιπο outfit σου και να το δέσεις είτε καλύπτοντας όλο το κεφάλι, είτε πλέκοντας το ανάμεσα στα μαλλιά, φτιάχνοντας μια γαλλική πλεξούδα με έξτρα μοντέρνες πινελιές και χρώμα. Επιπλέον, μπορείς να το δέσεις γύρω από το λαστιχάκι σου και να μεταμορφώσεις την απλή καθημερινή αλογοουρά σου, σε βραδινό χτένισμα με λίγες μόνο κινήσεις.

https://www.instagram.com/p/CDdiaConDQ1/

https://www.instagram.com/p/CBvHyPRA-e1/

Το μαντήλι στα μαλλιά είναι και ο αγαπημένος τρόπος να δείχνουμε σούπερ chic στην παραλία, όταν δεν θέλουμε να βρέξουμε το κεφάλι μας, άλλα και όταν προσπαθούμε να προστατέψουμε τα μαλλιά μας από την φθορά του ήλιου. Είναι πολύ εύκολο να μετατρέψεις το μαντήλι σου σε headband, διπλώνοντας το στην μέση, δημιουργώντας μια φαρδιά λωρίδα. Μπορείς να το δέσεις, φτιάχνοντας έναν φιόγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού, είτε στο πλάι, ή μπορείς να το κρύψεις κάτω από τα μαλλιά στο ύψος του λαιμού. Άφησε και μερικά τουφάκια να πέφτουν ανέμελα και αμέσως έχεις αναβαθμίσει το beach wave look, στο απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα. Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί και τρόποι να φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι, με boho ή pin up επιρροές. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαντήλι και πολύ φαντασία. Και αν σου φαίνεται δύσκολο να τα καταφέρεις, θα βρεις πολλά tutorials στα social media, με τα it girls να σου δείχνουν τον τρόπο.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου