Skip to main content

BEAUTY NEWS

‘’Make Summer Last’’: Πώς θα διατηρήσεις αναλλοίωτο το μαύρισμά σου

Tips περιποίησης για χρυσό  δέρμα έως το φθινόπωρο



 

Η γλυκόπικρη γεύση που αφήνει το τέλος του Αυγούστου μας κάνει να απασχολούμαστε με δύο σημαντικά ‘’ζητήματα’’. Το πρώτο είναι φυσικά η προσαρμογή στην καθημερινότητα και η επιστροφή στο γραφείο και το δεύτερο ζήτημα: πώς θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε το σοκολατένιο χρώμα που αποκτήσαμε και καλύπτει όλες τις ατέλειες μας, για όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε. Στο πρώτο δυστυχώς δεν θα μπορώ να βοηθήσω, όμως για το δεύτερο σου έχω συγκεντρώσει τα πιο σημαντικά steps, για να διατηρήσεις το χρώμα των διακοπών σου, αναλλοίωτο για αρκετό καιρό ακόμη.

Η ενυδάτωση είναι το παν.

Θα το γνωρίζεις ήδη. Είναι το πιο σημαντικό βήμα για την υγεία της επιδερμίδας και κατ’ επέκταση για την διατήρηση του χρώματος. Θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος όλο το χρόνο, πόσο μάλλον μετά το καλοκαίρι όπου η επιδερμίδα έχει αφυδατωθεί από την αλμύρα και τον ήλιο. Για να επιμηκύνεις το χρόνο ζωής του μαυρίσματός σας, εφοδιάσου με τις αγαπημένες σου ενυδατικές κρέμες με πλούσια υφή για βαθιά ενυδάτωση και προϊόντα φυσικά προϊόντα after sun. Η ενυδάτωση όμως μη ξεχνάς πως είναι και εσωτερική υπόθεση, επομένως το reusable bottle κράτησε το κοντά.

Πιο ήπια απολέπιση

Αν είσαι fan της έντονης απολέπισης με κόκκους η οποία αφήνει απίστευτα απαλό το δέρμα σου, τότε θα ήταν προτιμότερο να αντικαταστήσεις το go-to απολεπιστικό προϊόν σου με ένα πιο ήπιο scrub, με μικρότερους κόκκους ή ακόμη καλύτερα κάνοντας απολέπιση μόνο με μια λούφα σε στεγνό δέρμα. Προσοχή όμως, μη τρίβεις με ένταση για να διατηρήσεις  τόσο το μαύρισμά σου αλλά και να προσέχεις τις ευρυαγγείες σου στα πόδια.

Fake it

Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς ότι μπορείς  να ενισχύσεις  το χρώμα σου  με τα ειδικά self tan προϊόντα, τα οποία, όσο είσαι ακόμα ελαφρώς μαυρισμένη θα έχουν ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά