Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα beauty looks της Taylor Hill στο Φεστιβάλ Βενετίας 2020

Το διάσημο μοντέλο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο λαμπερό Φεστιβάλ



 

Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας 2020 πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και αποστάσεις, με απόλυτη επιτυχία. Οι λαμπεροί αστέρες έβγαλαν την μάσκα τους μόνο στο κόκκινο χαλί προκειμένου να φωτογραφηθούν, ενώ αποκλείστηκαν από το Φεστιβάλ όλες οι Αμερικανικές παραγωγές προκειμένου να μην ταξιδέψουν προς την Ευρώπη.

Η πραγματοποίηση του Φεστιβάλ είναι η ηχηρή απάντηση, πως ο άνθρωπος προσαρμόζεται και η ζωή οφείλει να συνεχιστεί με τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του Covid/19.

Από το Φεστιβάλ φυσικά δεν έλειψαν οι λαμπερές εμφανίσεις από δημοφιλείς ηθοποιούς και celebrities. Φετινή αγαπημένη εμφάνιση ήταν το διάσημο μοντέλο Taylor Hill, η οποία κατάφερε να μαγέψει το κοινό της και να κάνει τα διεθνή μέσα να μιλούν για την εκτυφλωτική ομορφιά της. Λατρέψαμε τα beauty looks της! Και είμαι σίγουρη πως θα αποτελέσουν και πηγή έμπνευσης για τις δικές σου επόμενες αγαπημένες εμφανίσεις.

Στις πρώτες της εμφανίσεις την βλέπουμε με ένα messy wet look και απόλυτα φυσικό μακιγιάζ το οποίο τονίζει ιδανικά τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Απαλό foundation, χτενισμένα φρύδια, λίγο μπρόνζερ και highlighter, είναι αρκετά για να λάμψει.

https://www.instagram.com/p/CEmhvy-BoSS/

https://www.instagram.com/p/CEo06kpAI21/

Και έρχεται η στιγμή για το κόκκινο χαλί όπου πραγματικά μας μάγεψε.

https://www.instagram.com/p/CEpniVjBj8l/

Ρομαντικά vibes με πλεξούδες στα μαλλιά, καλοκαιρινό smokey look με nude χείλη και λαμπερά κοσμήματα την έκαναν να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

https://www.instagram.com/p/CEpCwxsh2Xd/

Εχθές την συναντήσαμε σε εντελώς διαφορετικό look εξίσου εντυπωσιακό όμως! Sleek wet look στα μαλλιά, άκρως δυναμικό και έντονο μακιγιάζ σε μπλε αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/CEsNxt5Bppd/

https://www.instagram.com/p/CErsIUAhTxj/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα