Skip to main content

BEAUTY NEWS

Catherine Zeta-Jones: Λανσάρει τη δική της σειρά cruelty-free καλλυντικών

Μία ακόμα celebrity που περνά από την υποκριτική στον κόσμο της ομορφιάς



 

Πριν λίγες ημέρες η σειρά καλλυντικών ‘’Rare’’ της Selena Gomez, κυκλοφόρησε και έγινε ανάρπαστη. Σε κάθε γωνιά της γης, μιλούσαν και εκθείαζαν τα εκπληκτικά προϊόντα που λάνσαρε η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Μετά την Selena, σειρά έχει η Catherine Zeta-Jones, μια ακόμη celebrity που αποφασίζει να δοκιμάσει τις δυνατότητές της και στον χώρο της ομορφιάς. Νωρίτερα το 2020 ίδρυσε το δικό της lifestyle brand: ’’ Casa Zeta-Jones’’, δημιουργώντας pleather παπούτσια, αθλητικά ρούχα και home decor. Τώρα προχωρά ακάθεκτη και ετοιμάζει τα δικά της καλλυντικά, σε συνεργασία με την Wunder2.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός έδειξε τα προϊόντα μακιγιάζ της σειράς, ανεβάζοντας μια selfie της στο Instagram. "Έψαχνα για τα καλύτερα cruelty-free προϊόντα για να λανσάρω μια σειρά μακιγιάζ που θα σε κάνει να νιώθεις γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ξεκινώντας με τις νέες mascara και τα eyeliners, η αποστολή μου για το #CasaZetaJones είναι να δημιουργήσω ένα σύμπαν προϊόντων που αποπνέουν την αίσθηση της αβίαστης κομψότητας που εκπλήσσει", εξηγεί.

https://www.instagram.com/p/CEvpq_eJLsz/

Μιλώντας για το εγχείρημά της, είπε: "Όλα όσα σχεδίασα ήταν πραγματικά ένα έργο πάθους. Ήθελα να πάω αυτό το πάθος ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσω ένα brand που να είναι όμορφο και πολυτελές, ενώ εξακολουθεί να είναι προσιτό. "

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.