Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η νέα beauty καμπάνια της Chanel αποθεώνει την φυσικότητα

Η σειρά make up Les Beiges είναι τόσο ελαφριά όσο μια... πιρουέτα

 



 

Η Marine Vacth είναι το πρόσωπο της σειράς «Les Βeiges de Chanel» από το 2017, αφού η χάρη και η φυσική κομψότητα της Γαλλίδας ηθοποιού, αντανακλούν πλήρως την εικόνα του διάσημου οίκου. Η γοητεία, τα διακριτικά χαρακτηριστικά αλλά και ο δυναμισμός της διακεκριμένης ηθοποιού είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Chanel. Αυτό ακριβώς υπηρετεί άλλωστε και η νέα σειρά foundation «Les Beiges Healthy Glow Foundation Hydration and Long wear», σκοπός της οποίας είναι να αποθεώσει την φυσικότητα.

https://www.instagram.com/p/CEwQumSIDSD/

Στο σποτ της καμπάνιας βλέπουμε την Marine Vacth να διασχίζει τους δρόμους του Παρισιού χορεύοντας ανάλαφρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενώ με σύνθημα της το «Natural is a style» επιβεβαιώνει πως το μυστικό βρίσκεται στο φυσικό αποτέλεσμα. Πράγματι, το νέο make up της Chanel εστιάζει στην διάφανη επιδερμίδα, αφού πρόκειται για μια υγρή βάση με εξαιρετικά ελαφριά υφή, ιδανική για εκείνες που επιθυμούν αληθινό φυσικό φινίρισμα και δέρμα που αναπνέει.

https://www.instagram.com/p/CEpDZEpo0fk/

Η make-up artist της Chanel, Sandrine Cano Bock, σχολιάζει εύστοχα την νέα σειρά make up, αποκαλύπτοντας τον τρόπο να πετύχει κανείς το τέλειο αποτέλεσμα της Vacth: «Η σειρά Les Beiges είναι ιδανική για τη Marine επειδή είναι εξαιρετικά ελαφριά. Και καλύπτει τις ατέλειες παραμένοντας διάφανη. Απλώς προσθέτω λίγη σκιά ματιών, μάσκαρα και eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων».

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ