Αυτές είναι οι καλοκαιρινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών που κυριαρχούν φέτος το φθινόπωρο

Αν έχεις μια από αυτές, καθυστέρησε το ραντεβού σου στο κομμωτήριο

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Μπορεί να έχουμε μπει για τα καλά στο πρώτο φθινοπωρινό δεκαπενθήμερο, όμως τόσο ο καιρός, όσο και τα beauty trends δεν μας αφήνουν να ξεχάσουμε έτσι εύκολα το καλοκαίρι. Πράγματι, φέτος το φθινόπωρο προστάζει να υιοθετήσουμε μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της προηγούμενης σεζόν, σε ότι αφορά  τις αποχρώσεις των μαλλιών. Ανοιχτόχρωμες γκάμες, όπως το βουτυρένιο ξανθό ή το silver grey, αναδεικνύουν εκπληκτικά το μαύρισμα που πέτυχες το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας εντυπωσιακές τις fall εμφανίσεις σου. Για εκείνες όμως που τολμούν περισσότερο, αποχρώσεις του pastel pink, cherry red είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσαν για την νέα σεζόν. Αν λοιπόν, πέρασες τους προηγούμενους μήνες με κάποια από τις παρακάτω αποχρώσεις μαλλιών, μην μπεις στον κόπο να την αλλάξεις, τουλάχιστον για τον επόμενο ένα μήνα, αφού τα hair colour trends του φθινοπώρου θυμίζουν καλοκαίρι.

Buttery blonde: Οι δροσερές και κρεμώδεις αποχρώσεις του ξανθού, σύμφωνα με τους ειδικούς θα κυριαρχήσουν όλη την φετινή χρονιά. Ωστόσο αυτή την περίοδο απαιτούνται ζεστοί, χρυσαφένιοι τόνοι του ξανθού, καθώς και μελί αποχρώσεις.

Grey is back: Πολλές γυναίκες την περίοδο του lockdown, υιοθέτησαν την γκρίζα απόχρωση στα μαλλιά τους είτε επειδή δεν μπορούσαν να τα βάψουν μόνες τους, είτε επειδή ήθελαν να ανακαλύψουν και αυτή την πλευρά τους. Και πράγματι κατάφεραν να κάνουν τα γκρίζα μαλλιά statement, με τις  silver grey αποχρώσεις να κυριαρχούν ακόμα και αυτή την σεζόν.

Dark roots: Κάποτε όταν «έβγαινε» η ρίζα, έτρεχες στο κομμωτήριο να την καλύψεις ξανά. Τώρα δεν χρειάζεται να το κάνεις αφού οι σκούρες ρίζες και οι πιο ανοιχτόχρωμες άκρες είναι πλέον in fashion, με πολλές χολιγουντιανές celebrities να έχουν ήδη υιοθετήσει την νέα αυτή καλοκαιρινή τάση που απαιτεί το φθινόπωρο.

Pink is the new red: Οι ροζ αποχρώσεις στα μαλλιά έχουν μπει για τα καλά στις νέες χρωματικές συνήθειες μας, αφού όλο και περισσότερες είναι εκείνες που τελικά το τολμούν. Οι pastel pink ή cherry red τόνοι στα μαλλιά είναι η ιδανική αλλαγή για την νέα σεζόν, που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου περισσότερο από ποτέ.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares