Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτές είναι οι καλοκαιρινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών που κυριαρχούν φέτος το φθινόπωρο

Αν έχεις μια από αυτές, καθυστέρησε το ραντεβού σου στο κομμωτήριο

 



 

Μπορεί να έχουμε μπει για τα καλά στο πρώτο φθινοπωρινό δεκαπενθήμερο, όμως τόσο ο καιρός, όσο και τα beauty trends δεν μας αφήνουν να ξεχάσουμε έτσι εύκολα το καλοκαίρι. Πράγματι, φέτος το φθινόπωρο προστάζει να υιοθετήσουμε μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της προηγούμενης σεζόν, σε ότι αφορά  τις αποχρώσεις των μαλλιών. Ανοιχτόχρωμες γκάμες, όπως το βουτυρένιο ξανθό ή το silver grey, αναδεικνύουν εκπληκτικά το μαύρισμα που πέτυχες το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας εντυπωσιακές τις fall εμφανίσεις σου. Για εκείνες όμως που τολμούν περισσότερο, αποχρώσεις του pastel pink, cherry red είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσαν για την νέα σεζόν. Αν λοιπόν, πέρασες τους προηγούμενους μήνες με κάποια από τις παρακάτω αποχρώσεις μαλλιών, μην μπεις στον κόπο να την αλλάξεις, τουλάχιστον για τον επόμενο ένα μήνα, αφού τα hair colour trends του φθινοπώρου θυμίζουν καλοκαίρι.

Buttery blonde: Οι δροσερές και κρεμώδεις αποχρώσεις του ξανθού, σύμφωνα με τους ειδικούς θα κυριαρχήσουν όλη την φετινή χρονιά. Ωστόσο αυτή την περίοδο απαιτούνται ζεστοί, χρυσαφένιοι τόνοι του ξανθού, καθώς και μελί αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/CDopTtpn3zP/

Grey is back: Πολλές γυναίκες την περίοδο του lockdown, υιοθέτησαν την γκρίζα απόχρωση στα μαλλιά τους είτε επειδή δεν μπορούσαν να τα βάψουν μόνες τους, είτε επειδή ήθελαν να ανακαλύψουν και αυτή την πλευρά τους. Και πράγματι κατάφεραν να κάνουν τα γκρίζα μαλλιά statement, με τις  silver grey αποχρώσεις να κυριαρχούν ακόμα και αυτή την σεζόν.

https://www.instagram.com/p/B5TQP1xj9OS/

Dark roots: Κάποτε όταν «έβγαινε» η ρίζα, έτρεχες στο κομμωτήριο να την καλύψεις ξανά. Τώρα δεν χρειάζεται να το κάνεις αφού οι σκούρες ρίζες και οι πιο ανοιχτόχρωμες άκρες είναι πλέον in fashion, με πολλές χολιγουντιανές celebrities να έχουν ήδη υιοθετήσει την νέα αυτή καλοκαιρινή τάση που απαιτεί το φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/p/B28KwMrHdVR/

Pink is the new red: Οι ροζ αποχρώσεις στα μαλλιά έχουν μπει για τα καλά στις νέες χρωματικές συνήθειες μας, αφού όλο και περισσότερες είναι εκείνες που τελικά το τολμούν. Οι pastel pink ή cherry red τόνοι στα μαλλιά είναι η ιδανική αλλαγή για την νέα σεζόν, που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου περισσότερο από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CAtDUTIpIk1/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση