Skip to main content

BEAUTY NEWS

Friends x Revolution Beauty: Είσαι έτοιμη να αποκτήσεις τα iconic 90’s beauty looks της Rachel Green;

Η limited edition σειρά μακιγιάζ εμπνευσμένη από τα Φιλαράκια

 


Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Αγαπημένες θαυμάστριες των «Friends» μαζευτείτε, ακολουθεί μια φανταστική είδηση για όλες εμάς τις beauty addicts που ανυπομονούμε να δούμε τα λατρεμένα μας Φιλαράκια σε ένα επετειακό reunion. Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα το πότε ακριβώς θα δούμε ξανά την αγαπημένη μας παρέα να κάθεται και να απολαμβάνει τον καφέ της στο «Central Perk», χαρίζοντάς μας άφθονο γέλιο, όμως μέχρι τότε μπορούμε να υιοθετήσουμε τα 90’s beauty looks των κοριτσιών της παρέας που ως γνωστόν είναι και πάλι in fashion. Τι σημαίνει αυτό; Για πρώτη φορά, το make up των Friends μελετήθηκε εξονυχιστικά και τώρα η Revolution Beauty λανσάρει μια limited edition σειρά μακιγιάζ εμπνευσμένη ολοκληρωτικά από τα Φιλαράκια.

https://www.instagram.com/p/CE31ywUArSr/

Η νέα make up σειρά «Friends x Revolution Beauty» διαθέτει τρεις παλέτες σκιών για τα μάτια, με εννέα αποχρώσεις η καθεμία και τρία κραγιόν εμπνευσμένα από την Phoebe Buffay, την Rachel Green και την Monica Geller. «Εξετάσαμε κάθε χαρακτήρα λεπτομερώς - τι φορούν, τους τρόπους τους, το μακιγιάζ που χρησιμοποιούν, τις προσωπικότητες - και αρχίσαμε να δημιουργούμε με βάση αυτά» δήλωσε ο ιδρυτής της Revolution Beauty Adam Minto στην «Allure». «Τα προϊόντα διεισδύουν στην ζωή κάθε χαρακτήρα με έναν πραγματικά καθηλωτικό τρόπο». Για παράδειγμα, η παλέτα που φέρει το όνομα της Phoebe έχει την χαρακτηριστική φωτογραφία με το  κίτρινο ταξί της, ενώ οι pastel αποχρώσεις που περιλαμβάνει μέσα, συνοδεύονται από ονόματα που πάντα ανακάλυπτε με το ιδιαίτερο χιούμορ της η ηθοποιός, όπως Smelly Cat, Lobster, Triplet.

https://www.instagram.com/p/CFK6-NHHH69/

Στο ίδιο στιλ κυμαίνονται και η παλέτα της Monica, η οποία περιλαμβάνει αποχρώσεις σε κόκκινους τόνους με ονόματα όπως Clean, Chef και Geller Cup, ενώ ταυτόχρονα η παλέτα της Rachel, η οποία διαθέτει τον εμβληματικό καναπέ από το Central Perk στο μπροστινό μέρος, έχει πιο ουδέτερες ρόζ  αποχρώσεις που ονομάζονται Shopping, Barney's και On a Break. Επιπλέον, η σειρά διαθέτει και μια μεγάλη παλέτα σκιών με διάφορες αποχρώσεις, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι άντρες της παρέας, ο Ross, ο Joey, και ο Chandler.

https://www.instagram.com/p/CFMfrrBn2gY/

Το καλύτερο της υπόθεσης είναι πως η σειρά μακιγιάζ των «Friends» είναι απίστευτα προσιτή αφού οι τιμές ξεκινούν μόλις από 7€ και κυκλοφορεί ήδη διαδικτυακά από τις 14 Σεπτεμβρίου.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;