Skip to main content

BEAUTY NEWS

Emmy Awards 2020: Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο ψηφιακό κόκκινο χαλί

Μας είχαν λείψει τα λαμπερά και εντυπωσιακά make up looks



 

Kαι ενώ η μια εκδήλωση αναβάλλεται μετά την άλλη προκαλώντας μας απογοήτευση, υπάρχουν και κάποιοι θεσμοί, οι οποίοι στέκονται αλώβητοι και πραγματοποιούνται στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα. Ένας από αυτούς τους θεσμούς είναι η βραδιά απονομής των Βραβείων Emmy 2020.

Καλεσμένοι δεν υπήρχαν δια ζώσης, παρά ελάχιστοι. Οι περισσότεροι έδωσαν το παρόν τους ψηφιακά ενώ το ενδιαφέρον τράβηξε και το ‘’virtual’’ κόκκινο χαλί που είχε δημιουργηθεί. Αξίζει να σταθούμε λιγάκι στα υπέρλαμπρα πρόσωπα των διάσημων celebrities, που μας θύμισαν προ covid εποχές, όπου το μακιγιάζ σε επίσημες εκδηλώσεις ήταν ένα από τα highlights που μας πρόσδιδαν έμπνευση και θαυμασμό.

Ξεκινώντας με την Regina King, η οποία έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, συνδυάζοντας τη λαμπερή μπλε τουαλέτα της, με ένα curly updo που αναδείκνυε τη φυσική υφή των μαλλιών της. Ο makeup artist Latrice Johnson χρησιμοποίησε προϊόντα Pat McGrath Labs για να της χαρίσει λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και glossy ροζ χείλη.

https://www.instagram.com/p/CFYK4FVlVX8/

Η πάντα λαμπερή, φρέσκια και ανανεωμένη Jennifer Aniston δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα με τις πιο καλοντυμένες και περιποιημένες της βραδιάς. Κατάφερε για μία ακόμα φορά να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της με την εκλεπτυσμένη και μίνιμαλ κομψότητα της. Aφαιρετικές  επιλογές τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ, με την ίδια να προτιμά ανάλαφρους, φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά και πολύ φυσικό/ φρέσκο μακιγιάζ σε ροζ τόνους.

https://www.instagram.com/p/CFYVmo3J2SX/?utm_source=ig_embed

Επόμενη είναι η νεαρή Zendaya, η οποία ήταν και μια από τις πρωταγωνίστριες της βραδιάς, γράφοντας την δική της τηλεοπτική ιστορία, αφού έγινε η νεότερη σε ηλικία ηθοποιός που τιμάται με το τηλεοπτικό βραβείο. Για την ιδιαίτερη βραδιά επέλεξε nude glossy χείλη, cat eyes και ένα sleek σινιόν για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CFZf_6mMUeP/

Αγαπάμε Reese Witherspoon, η οποία τιμώντας την διαχρονικότητα και τα κλασσικά στοιχεία στην εμφάνιση της, επέλεξε ένα διαχρονικό red carpet look με φωτεινά κόκκινα χείλη, διακριτικά τονισμένα μάτια και χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CFYMEICA5wP/

Και για το τέλος αφήσαμε το πιο ιδιαίτερο beauty look, το οποίο ανήκει στην διάσημη ηθοποιό και κωμικό Yvonne Orji. Εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης των βραβείων για να στείλει το δικό της κοινωνικό μήνυμα, ξυρίζοντας στην αριστερή πλευρά των μαλλιών της το σύμβολο του Black Lives Matter.

https://www.instagram.com/p/CFYJmeiF5wu/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.