Skip to main content

BEAUTY NEWS

NYFW: Όλα τα beauty trends που είδαμε και πρέπει να γνωρίζεις για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Λαμπερή επιδερμίδα με υγιή όψη, DIY hairstyles και ζωηρά χρώματα 

 



 

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ήταν το αισιόδοξο μήνυμα που περιμέναμε αρκετούς μήνες τώρα, αφού η νεανική του ενέργεια και η γενικότερη φιλοσοφία του, πως κάτι φρέσκο και ανανεωμένο έχουμε να περιμένουμε, απάλυνε κάπως την καθημερινή χρήση της μάσκας προστασίας. Μπορεί αυτή η αλλαγή να παρουσιάστηκε κάτω από τα δεδομένα που έφερε ο νέος κορωνοϊός και οι περισσότερες επιδείξεις να έγιναν χωρίς θεατές, εικονικά, όμως μας άφησε με την γλυκιά αύρα της ανυπομονησίας. Λαμπερά πρόσωπα με έμφαση στις υγιείς λάμψεις παρατηρήθηκαν στα shows του οίκου Zimmermann και του σχεδιαστή Jason Wu ενώ έντονα ζωηρά χρώματα παρουσίασε ο Tom Ford, η Collina Strada κ.α. Ανακάλυψε λοιπόν όλα τα beauty και hair trends που είδαμε και ανυπομονούμε ήδη να υιοθετήσουμε την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Colour Blocking: Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αφήσουμε πίσω τις «σκοτεινές» μέρες που έφερε το 2020, εκτός από τα λαμπερά παιχνιδιάρικα χρώματα; Σίγουρα όχι, γι’ αυτό και ο Tom Ford επέλεξε ζεστούς χρωματιστούς τόνους για το μακιγιάζ: ροζ χείλη, αποχρώσεις εμπνευσμένες από την θάλασσα στα μάτια. Φωτεινά χρώματα και στα νύχια, με το lime-green να γίνεται το αγαπημένο μας.

 

 

DIY hairstyles: Μιλώντας για χρώματα και επηρεασμένοι από τις μέρες του lockdown, οι «εναλλακτικές» αποχρώσεις στα μαλλιά γίνεται η νέα πραγματικότητα. Pastel και neon ανταύγειες είναι η νεανική πρόταση που είδαμε στην Collina Strada και τον Marc Jacobs. Η φιλοσοφία μένουμε σπίτι, κάνοντας beauty πειραματισμούς κυριάρχησε στα shows.

 

 

Healthy Glows: Η λαμπερή επιδερμίδα είναι in fashion εδώ και αρκετά χρόνια, όμως τον τελευταίο καιρό δίνεται έμφαση κυρίως στην υγιή όψη του προσώπου. Το glassy skin και glossy lips κυριάρχησε στα νεανικά πρόσωπα του  Zimmerman και της Sandy Liang. Προμηνύουν κάτι φρέσκο, υγιή και σε βάθος ενυδατωμένο.

 

 

 

 

 

Back-to-black Eyeliner: Κλασσική και διαχρονική, η μαύρη γραμμή του eyeliner. Ένας ακόμα λόγος που την κάνει φέτος statement είναι εξάλλου και η χρήση της μάσκας, αφού η προσοχή αυτής της σεζόν έχει στραφεί στα μάτια.

 

 

Long hair, don’t care: Τα μακριά σχεδόν ατημέλητα μαλλιά, που θυμίζουν τις ημέρες μακριά από το κομμωτήριο, αποτελούν από τα μεγαλύτερα trends που είδαμε στα fashion shows της Εβδομάδας Μόδας. Ελάχιστη διακόσμηση αφού έμφαση δίνεται και πάλι στην υγιή όψη τους.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.