Skip to main content

BEAUTY NEWS

English Rose Make-Up: Πέτυχε το σαν γνήσια Βρετανίδα

Ένα ανάλαφρο φωτεινό μακιγιάζ που εξυμνεί την φυσική γοητεία

 



 

Δροσερή επιδερμίδα, ροδαλά μάγουλα και κατακόκκινα bitten χείλη: Πολύ σύντομα και περιεκτικά σου περιέγραψα μόλις τα βασικά στοιχεία του signature μακιγιάζ των περισσότερων British girls. Το English Rose make up look αναδείχτηκε υπέροχα κομψά από την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, ενώ μετέπειτα πολλές star ακολούθησαν το «πριγκιπικό» αυτό μακιγιάζ, με την Kate Winslet, την Emma Watson αλλά και την Ella Balinska και τώρα την Emma Corrin να ξεχωρίζουν. Πρόκειται για το απόλυτο ανάλαφρο και φωτεινό μακιγιάζ, με φυσικό τελείωμα που μαγνητίζει τα βλέμματα με την διακριτική υπεροχή του. Ίσως είναι το μοναδικό beauty look, το οποίο είναι ιδανικό τόσο για τις πρωινές, όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις σου (by the way, είναι ιδανικό και με την χρήση μάσκας προστασίας, αφού βασίζεται σε ελαφριές υφές που δεν επιβαρύνουν επιπλέον το δέρμα), χάρη στην λαμπερή επιδερμίδα και τα ζουμερά κόκκινα χείλη που απαιτεί. Αν λοιπόν θέλεις να καταπλήξεις τα πλήθη με το διακριτικό γοητευτικό μακιγιάζ σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το «καθαρό» αυτό look.

https://www.instagram.com/p/CFtXE6YnsMd/

Fresh skin: Πρώτα από όλα πρέπει να θυμάσαι πως η φωτεινή και υγιής όψη της επιδερμίδας είναι το κλειδί για να πετύχεις το συγκεκριμένο look. Άφησε στην άκρη οποιοδήποτε προϊόν θα βαρύνει το δέρμα σου και αντί αυτού χρησιμοποίησε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα ή ένα light wear foundation, όπου θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου να λάμψει φυσικά.

https://www.instagram.com/p/B0yiRhgB-PH/

Balance of colours: Είναι εξίσου σημαντικό να υπάρχει αρμονία στο πρόσωπο σου με τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις, τόσο στα μάτια, όσο στα μάγουλα και χείλη. Δεν θέλουμε υπερβολές, ούτε κραυγαλέες αποχρώσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο προϊόν πολλαπλών χρήσεων που θα μπορείς να εφαρμόσεις με ευκολία σε όλο το πρόσωπο.  

https://www.instagram.com/p/B_2ss7GH_CX/

Fingers on cheeks: Προτίμησε για τα μάγουλα ένα κρεμώδες ρουζ και εφάρμοσέ το με τα δάχτυλά σου, χωρίς να χρησιμοποιήσεις πινέλο, ώστε να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Αν πάλι δεν έχεις κρεμώδες ρουζ, φρόντισε να εφαρμόσεις την σκόνη ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά με κυκλικές ανάλαφρες κινήσεις. Με μικρή ποσότητα από κόκκινο κραγιόν μπορείς να έχεις το ίδιο nature φινίρισμα.

https://www.instagram.com/p/CDc_AJCgIhn/

Just-bitten lips: Σχεδόν έχεις τελειώσει, μένει μόνο να κάνεις ζουμερά κόκκινα τα χείλη σου, λες και μόλις τα έχεις δαγκώσει ελαφρώς. Χρησιμοποίησε ένα  lip stain, σε cherry αποχρώσεις, το όποιο θα δώσει όγκο στα χείλη σου, αλλά και την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειαζόμαστε.

https://www.instagram.com/p/CE13h2ul9nx/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ