Skip to main content

BEAUTY NEWS

#ChallengeAccepted: Πλούσιες, μακριές βλεφαρίδες σε ένα μήνα

Τα beauty secrets που θα σου χαρίσουν βλέμμα αξέχαστα σαγηνευτικό

 



 

Οι περισσότερες από εμάς ονειρευόμαστε βλεφαρίδες μακριές, γεμάτες όγκο και ένταση, ώστε να αποκτήσουμε το σαγηνευτικό βλέμμα εκείνων των γυναικών που εκ φύσεως το διαθέτουν. Οι λεπτές ή ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες (από το ψαλίδι ή το συχνό μακιγιάζ) αναμφίβολα αποτελούν πρόβλημα που μας απασχολεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, όπου το ενδιαφέρον του μακιγιάζ επικεντρώνεται κυρίως στα μάτια, αφού τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν καλυμμένα με την προστατευτική μάσκα. Η «εύκολη» λύση θα έλεγε κανείς είναι η εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων ή η χρήση μιας καλής μάσκαρα. Δεν θα διαφωνήσω, όμως για ένα πιο μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα, σίγουρα κανένας από τους παραπάνω τρόπους δεν το εγγυάται. Αν λοιπόν, αναζητάς φυσικές τεχνικές που θα χαρίσουν στις βλεφαρίδες σου όγκο αλλά και μήκος, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω beauty secrets που υπόσχονται ακαταμάχητο βλέμμα σε μόλις ένα μήνα. Trust me!

https://www.instagram.com/p/CC88cPagwFP/

Αρχικά, φρόντισε να χτενίζεις καθημερινά τις βλεφαρίδες σου με ειδικό βουρτσάκι. Η διαδικασία αυτή αυξάνει την ροή του αίματος, δίνοντας μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξή τους.

Χρησιμοποίησε φυτικά έλαια. Περιέχουν λιπαρά οξέα που τρέφουν σε βάθος τους θύλακες της τρίχας ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την ενδυνάμωση της. Τέτοια έλαια είναι το έλαιο καρύδας, το ελαιόλαδο, το καστορέλαιο, το έλαιο argan και το λάδι Jojoba, τα οποία μπορείς να βρίσκεις πολύ εύκολα στο φαρμακείο. Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σου, τρίψε τα μεταξύ τους, ώστε να ζεσταθεί το έλαιο και κάνε απαλό μασάζ στις βλεφαρίδες σου, λίγο πριν πέσεις για ύπνο.

https://www.instagram.com/p/CFg1vIygZD5/

Δοκίμασε με βαζελίνη. Αν δεν έχεις κάποιο από τα παραπάνω έλαια, ενώ έχεις βαζελίνη, εφάρμοσε αυτή με τον ίδιο τρόπο. Η βαζελίνη προλαμβάνει την ξηρότητα και το σπάσιμο των βλεφαρίδων. Θυμήσου να την ξεπλύνεις όμως πολύ καλά το πρωί που θα σηκωθείς.

Αυτό με το πράσινο τσάι, το ήξερες; Τοποθέτησε κρύα φακελάκια με πράσινο τσάι στις βλεφαρίδες σου και δες το βλέμμα σου να μεταμορφώνεται. Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που όχι μόνο βοηθούν στο κουρασμένο βλέμμα αλλά αναζωογονούν και τις βλεφαρίδες.

https://www.instagram.com/p/CEmbyttHkLL/

Και μια που είπα βιταμίνες, η Ε θα σε βοηθήσει επίσης πολύ. Η βιταμίνη Ε είναι γνωστό πως συμβάλει σημαντικά στην διατήρηση της υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας. Το ίδιο ισχύει και με τις βλεφαρίδες, αφού αποτελεί ένα εξαιρετικό serum που μακραίνει γρήγορα και φυσικά την τρίχα. Προμηθεύσου μερικές κάψουλες από το φαρμακείο, άνοιξέ τες και εφάρμοσες κατευθείαν στις βλεφαρίδες.

Plus tips: Αν θέλεις να αποκτήσεις τις βλεφαρίδες των ονείρων σου σε ένα μήνα ακριβώς, σταμάτα να χρησιμοποιείς με μανία το ψαλιδάκι, το οποίο τις αποδυναμώνει. Παράλληλα, φρόντισε να ξεκουράζεις τα μάτια σου από το συχνό μακιγιάζ, κάνοντας ένα διάλλειμα 2-3 ημερών. Τέλος πρόσθεσε στην διατροφή σου τροφές πλούσιες σε κερατίνη (άπαχο κρέας, ψάρι, πουλερικά, γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά, ξηρούς καρπούς κ.α.) αφού ως γνωστό η ομορφιά ξεκινά εκ των έσω.  

https://www.instagram.com/p/CF_o-5jgaQf/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά