Skip to main content

BEAUTY NEWS

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: O οίκος Chanel επαναφέρει στο προσκήνιο το smokey eye look

Mακιγιάζ δυναμικό, με ''less is more'' λογική και ταυτόχρονα κομψό



Eυτυχώς που υπάρχουν σχεδιαστές και οίκοι μόδας, οι οποίοι όσα χρόνια και να περάσουν, καταφέρνουν ακόμη και μέσα σε δύσκολες συνθήκες, να μας μαγέψουν και να μας εμπνεύσουν για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά, στην Γαλλική Εβδομάδα μόδας κατάφερε να κερδίσει ο Γαλλικός οίκος Chanel με τις νέες δημιουργίες για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021.

Αποδεικνύεται πως παρότι ο κόσμος της μόδας αναμφίβολα βιώνει μια κρίσιμη καμπή λόγω της πανδημίας, αυτό δεν είναι αρκετό για να σταματήσει η διάθεση για δημιουργικότητα και φαντασία. Στην συγκεκριμένη ανάρτηση μάλιστα, θα εστιάσουμε στα beauty looks των μοντέλων που περπάτησαν στην πασαρέλα και μας μάγεψαν με το smokey eye look τους.

Μιας και η χρήση προστατευτικής μάσκας δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να πειραματιστούμε στα χείλη και το πρόσωπο, όλο το ενδιαφέρον πέφτει στο βλέμμα. Επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή, το έντονο μακιγιάζ στα μάτια να έρθει και πάλι στο προσκήνιο, δίνοντας σου αυτοπεποίθηση και εντυπωσιακό αποτέλεσμα παρά την χρήση προστατευτικής μάσκας.

 

 

Στα beauty looks των μοντέλων η γαλλική κομψότητα κυριαρχεί, ταυτόχρονα όμως αποπνέει και δυναμισμό.

Τα μαλλιά ήταν απαλά πιασμένα ενώ στο μακιγιάζ, παρότι στο πρόσωπο κυριάρχησε μια φυσική και fresh λάμψη, το βλέμμα ξεχώριζε και είχε ένταση. Οι make up artists του οίκου, επένδυσαν στο δυναμικό βλέμμα, χαρίζοντας ένα ανεπιτήδευτο sexy αλλά ταυτόχρονα ρομαντικό  ύφος.

 

      

Cover photo credits: Chanel beauty

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ