Skip to main content

BEAUTY NEWS

Μήπως το eye look σου χρειάζεται update; Αυτές οι παλέτες σκιών σου δείχνουν τον δρόμο να το πετύχεις

Από γήινους τόνους, μέχρι έντονα χρώματα για pop βλέμμα

 



 

Όπως ήδη γνωρίζεις, οι τάσεις του φετινού μακιγιάζ επικεντρώνονται κυρίως στα μάτια, αφού μόνο αυτά παραμένουν ακάλυπτα από την προστατευτική μάσκα. Το eye make up look βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων, δίνοντας προβάδισμα στην δημιουργία μοντέρνων και ανατρεπτικών μακιγιάζ ματιών, που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου. Αυτή την σεζόν, λοιπόν, βουτάμε τα πινέλα στο χρώμα και αφήνουμε την φαντασία μας να καλπάσει, ώστε να αναδείξουμε με τον πιο γοητευτικό τρόπο το βλέμμα μας. Στην προσπάθεια αυτή, ασφαλώς βασικό εργαλείο αποτελούν οι σκιές που θα χρησιμοποιήσεις, αφού όσο πιο κοντά στα νέα trend είναι, τόσο πιο κομψό και chic θα είναι το αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CC1H_5tBFl1/

Οι παλέτες σκιών αποτελούν την ιδανική λύση για ανεπανάληπτα eye make up looks, αφού συνδυάζουν περισσότερες από μια σκιές, δίνοντας την ευκαιρία για περισσότερο πειραματισμό. Οι γήινοι τόνοι αποτελούν μια safe και διαχρονική επιλογή, αγαπημένη για όλες τις ώρες της ημέρας. Ωστόσο, για φέτος θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και πιο τολμηρούς συνδυασμούς, με έντονα pop χρώματα, όπως το μωβ, το μπλε, το ροζ κ.α. Οι σκιές με glitter βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των beauty addicts, καθώς δημιουργούν μια εκτυφλωτική λάμψη, που δύσκολα περνάει απαρατήρητη. Με οδηγό τις παραπάνω συνοπτικές προτάσεις, σου παρουσιάζω τις τοπ παλέτες σκιών που θα σου λύσουν τα χέρια.  

Modern Dreamer Shadow Palette, ΝΥΧ

 

 

 

The Burgundy Bar, Maybelline

 

 

 

Eye Palette in Cherrific, Marc Jacobs Beauty

 

 

 

Naked Honey Eyeshadow Palette, Urban Decay

 

 

 

Like Wild Nature Earth Eyeshadow Palette, Essence

 

 

 

The New Nude Eyeshadow Palette, Huda Beauty

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department