Skip to main content

BEAUTY NEWS

Zoom Call: Top 5 tips για να δείχνεις άψογη στην κάμερα

Γιατί το μακιγιάζ μπροστά στην κάμερα και όχι στον καθρέφτη είναι αλλιώς



Σίγουρα μπορεί η όλη κατάσταση του virtual να μην μας αρέσει και τίποτα να μην συγκρίνεται με την πραγματική επικοινωνία και επαφή, όμως μέχρι οι συνθήκες να το επιτρέψουν ξανά, ας δούμε κάποια από τα θετικά των virtual κλήσεων.

Μπορεί να έχεις μια πολύ σημαντική παρουσίαση είτε στην εργασία σου, είτε στην σχολή σου. Μπορεί να έχεις μια συνέντευξη ηλεκτρονικά μέσω κλήσης Zoom ή μπορεί απλά να θες να μιλήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή τις φίλες σου. Η κάμερα μπορεί να γίνει η καλύτερη σου φίλη και να σου δώσει την δυνατότητα να δείχνεις πιο αψεγάδιαστη από ποτέ.

Στην πραγματική ζωή, δεν είναι και τόσο απλό να κρύψουμε τυχόν ατέλειες που μπορεί να κλέβουν λίγη αυτοπεποίθηση, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με την ακμή. Με τα παρακάτω tips όμως, στην επόμενη zoom/skype κλήση, το σίγουρο είναι πως μπορείς να εντυπωσιάσεις όσους σε παρακολουθούν και να δείχνεις στα καλύτερα σου ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

Αρχικά αντί να βαφτείς μπροστά στον καθρέφτη, άσε τον δίπλα σου και επίλεξε να βαφτείς μπροστά στην κάμερα που θα ανοίξεις. Στην κάμερα όλα δείχνουν αλλιώς σε σύγκριση με τον καθρέφτη.

Το επόμενο και πολύ βασικό βήμα, είναι ο κατάλληλος φωτισμός. Όσο ‘’περιποιημένη’’ εμφάνιση και να έχεις δεν μπορείς να την αναδείξεις, με λανθασμένη φωτεινότητα. Επομένως αν είναι ημέρα, στάσου μπροστά από το παράθυρο, όπου το φως είναι ομοιόμορφο χωρίς σκιές. Αν από την άλλη είναι βράδυ, προτίμησε ένα led φως, με άσπρους χρωματισμούς και όχι κίτρινους, για όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Και τώρα περνάμε στο μακιγιάζ. Υποθέτω πως ένα full face make up δεν θα σε βολέψει και πολύ, μιας και δεν θα βγεις έξω από το σπίτι σου. Έτσι μπορείς να προτιμήσεις ένα καλυπτικό foundation μόνο στα σημεία που το χρειάζεσαι (κάτω από τα μάτια, σε σπυράκια, κοκκινίλες, δυσχρωμίες). Πρόσθεσε την κατάλληλη ποσότητα μέχρι να καλυφθούν εντελώς. Με την τακτική του spot concealing, θα έχεις την τέλεια επιδερμίδα, αφού στην κάμερα οι ατέλειες θα έχουν καμουφλαριστεί, δίνοντας σου ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Νext step: Φρύδια. Τόνισε αρκετά τα φρύδια σου, ώστε να μην φαίνονται αχνά. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια με ένα μολύβι θα σου δώσουν ένα έντονο βλέμμα, ακόμη και μέσα από τον φακό. Η μάσκαρα σίγουρα κάνει τεράστια διαφορά, αν όμως δεν την προτιμάς για τις ημέρες που είσαι μέσα στο σπίτι, μπορείς να επιτύχεις ένα κοντινό αποτέλεσμα, με ένα μαύρο μολύβι περνώντας το ελαφρά στις ρίζες των βλεφαρίδων σου.

Αν αγαπάς το highlighter, ήρθε η ώρα σου. Μη το λυπηθείς, δώσε αρκετή λάμψη στο πρόσωπο σου, έτσι ώστε να φαίνεσαι ακόμη και μέσα από τον φακό. Τέλος για τα χείλη, αν επιθυμείς να εντυπωσιάσεις, πρόσθεσε ένα έντονο χρώμα. Αλλιώς με ένα περίγραμμα σε φυσική απόχρωση και lip balm θα έχεις το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα.

Extra tip: Τα έντονα αξεσουάρ, καταφέρνουν να κερδίζουν την προσοχή, δίνοντας την εντύπωση πως έχεις περιποιηθεί αρκετά την εμφάνιση σου.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department