Skip to main content

BEAUTY NEWS

Euphoria Beauty: Τρία eye makeup looks που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά σου δίνει ιδέες για bold αποχρώσεις, glitter και neon eyeliner 

 



 

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Euphoria μπορεί να χάρισε στην Zendaya το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά στα φετινά Emmy Awards, χάρισε ωστόσο και στους πιστούς θαυμαστές της εντυπωσιακά make up looks, με καθολικό σύνθημά τους «το μακιγιάζ ως μέσο έκφρασης και δημιουργικότητας». H lead makeup artist της σειράς, Doniella Davy, δημιούργησε το Euphoria Look ώστε να αναδείξει με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο τα συναισθήματα που βιώνουν οι ηθοποιοί σε κάθε σκηνή. Το αποτέλεσμα; Πρωτότυπα και εκκεντρικά beauty looks, επικεντρωμένα στα μεγαλύτερα trends της σεζόν που πλέον συναντούμε κυρίως στα μάτια. Neon eyeliner, glitter και strass φιγουράρουν στις περισσότερες εμφανίσεις των ηθοποιών, με αποκορύφωμα τα έντονα bold χρώματα στο κινητό βλέφαρο. Τα τολμηρά εκφραστικά μάτια που δημιουργεί το συγκεκριμένο look είναι ακριβώς ό,τι αναζητούσες τώρα που η μάσκα προστασίας έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα σου. Αν λοιπόν βαρέθηκες τα πολυφορεμένα μακιγιάζ και αναζητάς να δεις με άλλο mood τη νέα πραγματικότητα, ήρθε η ώρα να κάνεις την ανατροπή με αυτά τα τρία δημοφιλή eye makeup looks προσαρμοσμένα στα μέτρα σου.

 

 

Jule’s look

Καφέ, ροζ, λευκό: Ίσως να μην είναι από τους πρώτους συνδυασμούς χρωμάτων που σου έρχονται στο μυαλό όταν πρόκειται να κάνεις ένα eye make up, όμως σίγουρα πρόκειται για μια statement εμφάνιση. Η λευκή shimmery σκιά, στην εσωτερική γωνία του ματιού, διαδέχεται σχεδόν φυσικά την ροζ-φούξια, ενώ το ανατρεπτικό soft brown τελείωμα δίνει την αίσθηση πως μάτια και φρύδια γίνονται ένα.

 

 

Zendaya’s look

Αναμφίβολα το μπλε αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trend της φετινής σεζόν που πρέπει να εντάξεις αμέσως τώρα στις beauty εμφανίσεις σου. Μια κρεμώδη μπλε σκιά με την κατάλληλη λάμψη είναι το μυστικό για να πετύχεις το look της πρωταγωνίστριας. Με μια μωβ σταθερή σκιά μπορείς να δημιουργήσεις την αίσθηση του cat eye look, ακολουθώντας παράλληλα την μπλε.

 

 

Maddy’s look

H Maddy στην σειρά είχε τα περισσότερα glow, glitter, strass make up looks που πραγματικά εντυπωσίασαν για τον εκκεντρικό αλλά και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα τους. Ωστόσο για μια πιο casual εμφάνιση, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη, το neon eyeliner της Maddy είναι αυτό που αναζητούσες. Για να το πετύχεις εφάρμοσε σε όλο το βλέφαρο μια απαλή shimmery ή matte μωβ σκιά, στην απόχρωση της λεβάντας και έπειτα με ένα έντονο neon eyeliner, σε κοραλλί ή φούξια χρώμα, δημιούργησε ένα ανατρεπτικό cat eye που θα αγκαλιάζει γύρω γύρω όλο το μάτι. Φρόντισε να κρατήσεις ήσυχα έως φυσικά τα φρύδια.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.