Skip to main content

BEAUTY NEWS

Tips για να καταπολεμήσεις τα αφυδατωμένα χείλη κάτω από τη μάσκα

Διατήρησε πλούσιο σχήμα και λεία υφή



 

Μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές που δίνουν οι skincare experts, προκειμένου να διατηρήσεις τα χείλη σου, αλλά και την επιδερμίδα σου στα καλύτερα της, είναι φυσικά η ενυδάτωση.

 Η καθημερινή ενυδάτωση των χειλιών, είναι αυτή που διατηρεί το σχήμα τους πλούσιο και την υφή τους λεία. Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο με την χρήση μάσκας για τόσες ώρες, η αφυδάτωση και τα σκασίματα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους. Χρειάζονται την απαραίτητη περιποίηση και τα κατάλληλα προϊόντα που θα προσφέρουν βαθιά θρέψη.

Η επιφανειακή στιβάδα των χειλιών είναι πολύ ευάλωτη και εκτός από τα κατάλληλα προϊόντα χρειάζεται να πίνουμε και πολύ νερό. Και επειδή όταν ο καιρός αλλάζει και τα πρώτα κρύα έρχονται τότε η κατάσταση επιβαρύνεται λίγο περισσότερο, είναι ώρα να αναλάβουμε δράση.

Εκτός από την απολέπιση, με ένα σπιτικό scrub (ζάχαρη, λάδι καρύδας), μη ξεχάσεις να ανανεώνεις τακτικά το lip balm σου και μάλιστα τα παρακάτω lip balms, είναι από τα καλύτερα της αγοράς και στα συστήνουμε με κλειστά μάτια.

Extra tip: Τρίψτε απαλά τα χείλη με ένα μαλακό πετσετάκι βουτηγμένο σε ζεστό νερό για να απομακρύνετε τα κομματάκια δέρματος που έχουν ξεφλουδίσει.

Απλώστε πριν κοιμηθείτε ένα lip balm από τα παρακάτω:

Kiehl's Lip Balm.

Για πιο ''καθαρή σύνθεση'' και vegan συστατικά, μπορείς να επιλέξεις το ''Lanolips'', ένα προϊόν 100% φυσικό φτιαγμένο από απόλυτα καθαρή λανολίνη, για να φροντίσει το δέρμα.

 



Αν δεν είσαι fan των lip balms, ούτε κορίτσι που θα θυμηθεί να το ανανεώσει τακτικά, τότε μπορείς το βράδυ πριν κοιμηθείς να απλώσεις στα χείλη σου την παρακάτω μάσκα χειλιών ''Laneige, Lip Sleeping Mask'', για ενυδάτωση όλο το βράδυ, έτσι ώστε το πρωί και κατά την διάρκεια της ημέρας να είσαι έτοιμη.  

"The Body Shop, Vitamin E Lip Balm''
.
   

"Dr. Papaw Ointment''
        

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.