Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το no make up μακιγιάζ που αναζητάς για τα video calls σου

Φυσική ομορφιά και λάμψη για bonus αυτοπεποίθησης



Το no make up, σχεδόν φυσικό μακιγιάζ αποτελεί κυρίαρχη τάση στον κόσμο της ομορφιάς αρκετές σεζόν τώρα. Είναι από τα make up trends που σέβονται και προστατεύουν την επιδερμίδα, αφού χρησιμοποιούνται ελάχιστα προϊόντα, ενώ προωθεί την ανάδειξη των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου, την υγιή και λαμπερή όψη. Είναι το ιδανικό make up look όταν έχεις πολύ λίγο χρόνο στην διάθεσή σου, αλλά και η μοναδική λύση  να φαίνεσαι περιποιημένη χωρίς υπερβολές μέσα στο σπίτι. Και το καλύτερο; Μπορείς να το πετύχεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο και με τα καλλυντικά που ήδη έχεις στο νεσεσέρ σου. Αν λοιπόν θέλεις να κερδίζεις τις εντυπώσεις στο επόμενο zoom call δεν έχεις πάρα να ακολουθήσεις πιστά τα παρακάτω make up tips για το απόλυτο natural μακιγιάζ.

 

 

Ενυδάτωση: Αποτελεί το πρώτο βήμα όλων των make up looks και δεν πρέπει να παραλείπεται  καμία μέρα, είτε πρόκειται να μακιγιαριστείς είτε όχι. Άπλωσε την ενυδατική κρέμα σου και περίμενε μερικά λεπτά μέχρι να απορροφηθεί.

Φυσική βάση: Το κλειδί για να πετύχεις το natural skin άψογα, βρίσκεται στην δημιουργία της φυσικής βάσης. Αυτό σημαίνει πως θα αφήσεις στην άκρη τα βαριά foundation και τις πούδρες και θα επιλέξεις είτε μια BB Cream, είτε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα. Πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα concealer κάτω από τα μάτια και με απαλές κινήσεις άπλωσε το καλά.

Extra tip: Για ένα διακριτικό glossy φινίρισμα, μπορείς να αναμείξεις μερικές σταγόνες υγρό highlighter (αν διαθέτεις ένα) με την κρέμα που θα χρησιμοποιήσεις σαν βάση. Πρόσεχε μην το παρακάνεις όμως, γιατί η διακριτική φυσική λάμψη είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις.

 

 

Ακαταμάχητο βλέμμα: Προχωρώντας στο μακιγιάζ των ματιών, οι nude αποχρώσεις είναι η ιδανική επιλογή για το φυσικό αποτέλεσμα που αναζητούμε. Εφάρμοσε την σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μικρή ποσότητα highlighter με υφή πούδρας. Πέρασε μόνο μια στρώση  mascara, ώστε να πάρουν ομοιόμορφο σχήμα οι βλεφαρίδες σου και χτένισε απαλά τα φρύδια σου προς τα πάνω.

 

 

Lip and cheek: Το no make up make up look ολοκληρώνεται με ροδαλά μάγουλα και καλά ενυδατωμένα χείλη. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να εφαρμόσεις ένα διάφανο lip balm ή lip gloss στα χείλη και λίγο ρουζ (κατά προτίμηση σε κρεμώδη υφή). Το δύο σε ένα lip and cheek προϊόν, σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια δίνοντας ακριβώς το natural αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Και είσαι έτοιμη!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.