Skip to main content

BEAUTY NEWS

Dear Santa….Τα beauty gadgets για τη χριστουγεννιάτικη λίστα σου

Για τις αγαπημένες σου φίλες ή τον εαυτό σου

 



 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να μοιράζεις χαρά και ενθουσιασμό στα αγαπημένα σου πρόσωπα, προσφέροντας τους δώρα τις γιορτινές ημέρες. Ειδικά την περίοδο αυτή που είναι ασυνήθιστη σχεδόν για όλους μας, ένα δωράκι μπορεί να γλυκάνει την καθημερινότητα μας και με αισιοδοξία να υποδεχτούμε το νέο έτος. Μια από τις ωραιότερες και εξαιρετικά χρήσιμες επιλογές για την αγαπημένη σου φίλη ή ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό είναι τα beauty gadgets, που υπόσχονται να αποκτήσουμε επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι.  Πρόκειται για tools ομορφιάς που αφορούν την skincare ρουτίνα κι έχουν στόχο το υγιή και λαμπερό δέρμα. Αλλά και εργαλεία φροντίδας και styling των μαλλιών σ' επίπεδο hair salon! Το μόνο σίγουρο είναι πως τα παρακάτω hi tech beauty προϊόντα θα τα λατρέψεις, χάρη στα θεαματικά αποτελέσματα που θα απολαύσεις εσύ ή/και οι φίλες σου.

 

 

UFO smart mask, Foreo: Αυτή η συσκευή καταπολεμά την αφυδάτωση, την απώλεια της ελαστικότητας και τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Η θερμότητα προετοιμάζει τους πόρους και ενισχύει την κυκλοφορία, οι δονήσεις διαχέουν τις δραστικές ουσίες της μάσκας στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος και η ψύξη «κλειδώνει» τα συστατικά, ανορθώνοντας και συσφίγγοντας το δέρμα. Το φως LED βοηθά στην επούλωση του ιστού και εξαλείφει τις ατέλειες για αψεγάδιαστη όψη.

 

 

Roller Cooling Eye Roller Ball, Revolution: Ρόλλερ μασάζ για την περιοχή των ματιών, το οποίο καταπολεμά την κουρασμένη όψη της επιδερμίδας, καθώς η μεταλλική του άκρη, ψύχει ελαφρώς και εξαλείφει το πρήξιμο των ματιών. Διεγείρει τη ροή του αίματος, ενώ βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης ματιών στην επιδερμίδα.

 

 

3D Rose Quartz Gua Sha Plate, Crystallove: Gua sha μασάζ προσώπου. Το εργαλείο για μασάζ Crystallove 3D Rose Quartz Gua Sha Plate, φτιαγμένο από ροζ χαλαζία, ενεργοποιεί τη ροή της λέμφου, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει το πρήξιμο. Η επιδερμίδα είναι πλέον όμορφη και λάμπει.

 

 

Xmas Platinum Professional Styler, Good Hair Day: Συλλεκτικό χριστουγεννιάτικο σετ Wish Upon A Star Ghd Platinum+ Professional Styler Xmas 2020.  To ghd platinum+ είναι το εργαλείο styling που ενσωματώνει την προηγμένη εξατομικευμένη τεχνολογία πρόβλεψης ultra zone. Η ultra zone τεχνολογία, αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών σας και προσαρμόζει την ισχύ, ώστε η θερμοκρασία να παραμένει σταθερή κατά το μήκος των δύο πλακών στους 185°C , την ιδανική θερμοκρασία για styling, χαρίζοντάς σας στιλπνό  αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;