Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτά τα beauty trends θεωρούνται last year για το 2021

..και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να τα ακολουθείς

 



 

Νέα χρονιά, νέα trends, νέες συνήθειες. Ο κόσμος της ομορφιάς συνεχίζει να δημιουργεί, αντλώντας έμπνευση ακόμα και από τα νέα δεδομένα που προέκυψαν την δύσκολη αυτή χρονιά, την οποία σε λίγα 24ωρα αφήνουμε πίσω μας. Εκείνο όμως που παραμένει σταθερή αξία για την beauty βιομηχανία, είναι ο σκοπός της, που δεν είναι άλλος από το να δείχνουμε πάντα λαμπερές και όμορφες, γεμάτες αυτοπεποίθηση. Και για να πραγματοποιηθεί στο μέγιστο η αποστολή αυτή, υπάρχουν ορισμένα beauty trends που πρέπει να σταματήσεις να ακολουθείς την νέα χρονιά, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς δεν προσφέρουν το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, που όλες επιδιώκουμε. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να επικεντρωθείς στις νέες τάσεις ώστε να είσαι πάντα in fashion, όμως μην παραλείψεις να πεις αντίο και στα παρακάτω trends, που (ευτυχώς) αποτελούν παρελθόν.

 

 

No more cakey looks: Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αρχίζουμε σίγα σιγά να αφήνουμε στην άκρη τα βαριά foundation και τις έντονες βάσεις στο πρόσωπό μας. Εκτός του ότι είναι υπερβολικά ενοχλητικές με την χρήση της προστατευτικής μάσκας, υπονομεύουν την φυσικότητα της επιδερμίδας ενώ προσθέτουν χρόνια όταν δεν εφαρμόζονται σωστά. Το natural αποτέλεσμα είναι ο νέος στόχος της χρονιάς και οι κρέμες BB, όπως επίσης και τα φον ντε τεν με βάση το νερό, είναι ο σύμμαχος σου στην προσπάθεια αυτή.

Bye bye contouring: Κατ’ επέκταση του προηγούμενου, το contouring είναι και αυτό ξεπερασμένο. Μπορεί στην αρχή όλες αυτές οι διαφορετικές γραμμές που σχεδιάζαμε στο πρόσωπο να νομίζαμε πως μας χαρίζουν πολυπόθητες γωνίες και κοψίματα, στην πραγματικότητα όμως όταν το αποτέλεσμα δεν ήταν από τα χεράκια ειδικών make up artists, ήταν το λιγότερο για κλάματα. Ευτυχώς όπως ήδη προαναφέραμε όλη αυτή η υπερβολή μένει στην άκρη, ώστε η φυσική ομορφιά και φρεσκάδα να αναδειχθεί με διαφορετικές τεχνικές, όπως ένα ελαφρύ bronzer και κρεμώδες ρουζ.

 

 

Bold eyebrows? No, thanks: Τα πολύ μεγάλα και έντονα φρύδια αποτελούν πλέον παρελθόν. Την θέση τους παίρνουν τα καλοσχηματισμένα φρύδια, που διατηρούν μια φυσική καλαίσθητη λεπτότητα. Για να πετύχεις το κατάλληλο αποτέλεσμα, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια ειδικού, ώστε να μην το παρακάνεις. Επιπλέον απέφυγε τις υπερβολές στον σχεδιασμό τους, που δείχνουν εντελώς αταίριαστες με την φυσική όψη του προσώπου σου.   

 

 

Too much highlighter: Όλες λατρεύουμε την λάμψη στο πρόσωπό μας, για αυτό και φροντίζουμε να βάζουμε γενναίες ποσότητες highlighter. Το σκεπτικό αυτό είναι εντελώς λάθος, αφού όπως είπαμε ξανά και ξανά οι υπερβολές τονίζουν κάθε ατέλεια που προσπαθούμε να καλύψουμε. Αντί αυτού, δώσε μεγαλύτερη προσοχή στην skincare ρουτίνα σου, ώστε να αποκτήσεις την φυσική λάμψη, με όσο το δυνατόν λιγότερα make up προϊόντα.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30