Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα τοπ 5 skincare trends για το 2021 σύμφωνα με τους ειδικούς για αψεγάδιαστο πρόσωπο

Gadgets που ήρθαν για να μείνουν και anti-maskne προϊόντα στην πρώτη γραμμή



 

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο άλλαξαν οι ζωές μας από την μια στιγμή στην άλλη. Οι προτεραιότητες άλλαξαν ριζικά και οι τάσεις που ήρθαν στο προσκήνιο, ήρθαν σίγουρα, για να μείνουν.  Εστιάζοντας στον beauty τομέα, ήταν και αυτός ένα από τους τομείς που αναδιαμορφώθηκε και σε καμία περίπτωση δεν κλονίστηκε, αλλά αντιθέτως γνώρισε μεγαλύτερη άνθηση και απέκτησε ακόμη περισσότερες "θαυμάστριες" οι οποίες βρήκαν επιτέλους τον χρόνο να ασχοληθούν με τον εαυτό τους.  

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ώρες για τα νέα trends που συναντήσαμε, αλλά θα κατευθυνθούμε προς το skincare κομμάτι, όπου οι ειδικοί μας δίνουν και μας ενημερώνουν για όλα όσα οφείλουμε να γνωρίζουμε, τα οποία θα βοηθήσουν την επιδερμίδα μας να παραμείνει υγιής και να την φροντίσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Maskne Προϊόντα
Οι προστατευτικές μάσκες σε αρκετές περιπτώσεις προκάλεσαν ερεθισμούς και ‘’ break outs’’ στις επιδερμίδες. Η λύση όμως δεν άργησε να έρθει, με ειδικά σχεδιασμένα προιόντα: ‘’ anti-maskne products’’, τα οποία ελέγχουν και προστατεύουν από την ακμή, που προκαλούν οι μάσκες για τον covid.

https://www.instagram.com/p/CJ7_ktYgsqx/

‘’Αναβαθμισμένη υγιεινή’’
Όπου υπάρχει ανάγκη, υπάρχει και πολυτέλεια. Τα αντισηπτικά, το τακτικό πλύσιμο των χεριών και το οινόπνευμα, αφυδάτωσαν όσο ποτέ τα χέρια μας, με αποτέλεσμα να στραφούμε σε πιο εξειδικευμένα και πολυτελή προϊόντα (byredo, diptyque), τα οποία εκτός από καθαρισμό, προσφέρουν και ενυδάτωση. Κάπως έτσι, brands με αρωματικά σαπούνια και κρέμες χεριών, όχι απλά αγαπήθηκαν αλλά δεν έλειψαν από κανένα σύγχρονο boudoir.

https://www.instagram.com/p/CBp_imuIlJe/

Hi tech skin gadgets
Για επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα πολυαγαπημένα skin gadgets που ήρθαν και άλλαξαν όλα όσα γνωρίζαμε. Μόνο με την δοκιμή τους μπορείς να δεις και να καταλάβεις την διαφορά και τα αποτελέσματα που έχουν να σου προσφέρουν τέτοιους είδους gadgets. Δεν είναι τυχαίο που γυναίκες από κάθε μήκος της γης μιλούσαν για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχουν να σου προφέρουν.

https://www.instagram.com/p/CJ82sq4j00S/

https://www.instagram.com/p/CHQVe5Mq69l/

Skinimalism
Oι εποχές όπου ‘’full face’’ make up looks μας εντυπωσίαζαν, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού με την χρήση προστατευτικής μάσκας, όλο το ενδιαφέρον έχει εστιάσει στην σωστή περιποίηση της επιδερμίδας και όχι στο μακιγιάζ.

Liquid κραγιόν
Και μιλώντας για μακιγιάζ, τα μάτια είναι αυτά που τονίζονται με μάσκαρα, σκιές ή μολύβι. Ενώ τελευταία, τα liquid κραγιόν, τα οποία στεγνώνουν και δεν μεταφέρονται στην μάσκα, έχουν κυριαρχήσει.

https://www.instagram.com/p/CId52DEl3Qw/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια