Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πέντε makeup trends που θα βλέπουμε παντού την νέα χρονιά

Κορυφαίοι makeup artists και beauty experts αποκαλύπτουν τις τάσεις για το 2021

 


Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Το 2020 ήταν ένα αρκετά δύσκολο έτος για την προσέγγιση των beauty trends της νέας χρονιάς. Τα messy looks καθώς και η natural επιδερμίδα που διατηρούσαμε όλους αυτούς τους μήνες μέσα στο σπίτι, μας έκαναν να ξεχάσουμε για λίγο τα καλλυντικά, ενώ τα βαμμένα χείλη θεωρήθηκαν από πολλούς παρελθόν, αφού η προστατευτική μάσκα αποτελεί hot item των ημερών. Ωστόσο, το 2021 τα δεδομένα αλλάζουν στον κόσμο της ομορφιάς και παρόλο που προσαρμόζονται στην post covid εποχή, έρχονται να ταράξουν τις ισορροπίες καθώς οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ ακροβατούν μεταξύ του “less is more” και του δημιουργικού πειραματισμού. Ο διεθνούς φήμης makeup artist Sir John αποκαλύπτει πως τα beauty looks της νέας χρονιάς επικεντρώνονται τόσο στα μάτια, όσο και στα χείλη, αφήνοντας σχεδόν γυμνή την υπόλοιπη επιδερμίδα. Παρακάτω θα βρεις τα πέντε επικρατέστερα make up trends για το 2021.

Αll about eyes: Τα μάτια ήταν και παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με την διαφορά πως όλες οι προσπάθειες τώρα καταλήγουν στο ένα και μοναδικό αποτέλεσμα: βλέμμα εκφραστικό, γεμάτο ένταση. Μακριές eyelashes και extravagant eyeliner looks βρίσκονται στο προσκήνιο των iconic εμφανίσεων.

https://www.instagram.com/p/CHf7dViL36S/

Less is more: Και ενώ τα μάτια τονίζονται με πολύπλοκες τεχνικές και μπόλικα προϊόντα, η επιδερμίδα κρατάει low profile, ντυμένη με τα απολύτως απαραίτητα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα συνεχίσουμε να φοράμε μια ελαφριά βάση foundation, η οποία ωστόσο θα προσεγγίζει όσο το δυνατό περισσότερο το φυσικό αποτέλεσμα. Το contouring αλλά και η υπερβολική λάμψη των highlighters αποτελούν παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CJb-JmoBaa8/

Colors all around: Τα φωτεινά και ζωηρά χρώματα αναμφίβολα αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας, για αυτό και βρίσκονται στην κορυφή των make up επιλογών. Πολύχρωμα eye looks με έντονες ροζ, μπλε, κίτρινες και πράσινες αποχρώσεις έχουν σκοπό να απογειώσουν τις εμφανίσεις σου.   

https://www.instagram.com/p/CGdYsE2sU4a/?utm_source=ig_embed

Bold lips: Όσο τραβηγμένο και αν ακούγεται, τα έντονα βαμμένα χείλη θα κυριαρχήσουν την νέα χρονιά. Και αυτό γιατί το φλογερό κόκκινο κραγιόν μπορεί να ανεβάσει στα ύψη την διάθεσή σου σε μόλις λίγα λεπτά, κάτι που όλες έχουμε ανάγκη το τελευταίο διάστημα. Η αισθησιακή λάμψη των lip glosses επιστρέφει και εμείς ανυπομονούμε να τα φορέσουμε ξανά.

https://www.instagram.com/p/CDmYMPUHFVg/

60s Inspiration: Τα cut creases επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ, για να μεγαλώσουν και να φωτίσουν τα μάτια. Το εμβληματικό eye look της Twiggy είναι η νέα μας επιρροή για κλέψουμε τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας βλέμμα. 

https://www.instagram.com/p/CBLv2K_HRa1/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;