Skip to main content

BEAUTY NEWS

“Pressed Flower”- Η Blake Lively προτείνει το πιο νεραϊδένιο μανικιούρ

Το είδαμε στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη



Στις αρχές Αυγούστου η διάσημη ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη μετά από πολύ καιρό, με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Free Guy”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της, Ryan Reynolds.

Στην λαμπερή αυτή περίσταση, η σταρ εντυπωσίασε με την παρουσία της. Συγκεκριμένα, η Blake Lively φόρεσε μια shimmering τουαλέτα σε ροζ χρώμα, με ασημένιες λεπτομέρειες, cut-out σχέδιο και ανοιχτή πλάτη, μια δημιουργία του label Prabal Gurung.

Την εικόνα της ολοκλήρωσαν μια χαλαρή braided ponytail και το νεραϊδένιο μανικιούρ της, το οποίο επιμελήθηκε η manicurist της ηθοποιού, Elle Gerstein. Σύμφωνα με το αμερικάνικο Refinery29, η Blake Lively έστειλε φωτογραφίες από το φόρεμά της στην nail artist και ζήτησε ένα μανικιούρ το οποίο να είναι ρομαντικό αλλά edgy.

photo credits Instagram @enamelle

 

Έτσι, η Elle Gerstein δημιούργησε ένα μανικιούρ με στρογγυλεμένα νύχια, χρησιμοποιώντας σχεδόν διάφανο μανό για τη βάση τους (η απόχρωση λέγεται Smoke Show από την Perfect Match), ενώ στις άκρες των νυχιών επέλεξε να κάνει ένα ombre εφέ με γκρι χρώμα.

photo credits Instagram @blakelively

 

Η λεπτομέρειες βέβαια ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά. Η nail artist πρόσθεσε στο μανικιούρ λουλούδια, τα οποία δεν είναι ζωγραφισμένα αλλά αποξηραμένα που έχουν κολληθεί στα νύχια. Επίσης, πρόσθεσε μικροσκοπικά κομμάτια από φύλλα χρυσού για να κάνει το αποτέλεσμα πιο glamorous.

Το “Pressed Flower” μανικιούρ της Blake Lively αποτελεί την πιο όμορφη πρόταση που έχουμε δει και για το φθινόπωρο.

photo credits Instagram @blakelively

 

 

cover photo credits Instagram @blakelively

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand