Skip to main content

BEAUTY NEWS

Dirty martini – Το παιχνιδιάρικο μανικιούρ που προτείνει για το ΣΚ η Betina Goldstein

Θα το λατρέψεις



Η δημοφιλής nail artist της Αμερικής Betina Goldstein αποτελεί την καλύτερη πηγή έμπνευσης στο Instagram για εσένα που αγαπάς το μίνιμαλ –σικ και artistic μανικιούρ.  Εμείς παρακολουθούμε φυσικά το account της που είναι αφιερωμένο στον καλλωπισμό των νυχιών και παρέχει αμέτρητες κομψές ιδέες για κάθε σεζόν και εντοπίσαμε αυτή τη φορά ένα παιχνιδιάρικο μανικιούρ το οποίο η ίδια προτείνει ως την ιδανικότερη επιλογή για το Σαββατοκύριακο.

Το όνομα αυτού του nail art είναι εμπνευσμένο από τη διάθεση μας για έξοδο, διασκέδαση και ποτό. Πιο συγκεκριμένα, η Betina Goldstein έγραψε ότι πρόκειται για το “dirty martini” το οποίο και δημιούργησε συνδυάζοντας δύο χρώματα: το ανοιχτό λαδί και το μπορντό.

Η nail artist εφάρμοσε το ανοιχτό λαδί βερνίκι σε όλη την επιφάνεια των νυχιών και στη συνέχεια, δημιούργησε μεγάλα dots, δηλαδή βούλες με μπορντό χρώμα, κάτι που θυμίζει το γνωστό, ομώνυμο κοκτέιλ και την ελιά που προστίθεται στο ποτήρι στο οποίο το σερβίρουν.

Εμάς μας άρεσε πολύ!

olive 

photo credits Instagram @betina_goldstein

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department