Skip to main content

BEAUTY NEWS

Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε: ΑΥΤΟ είναι το 3 σε 1 primer που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σαγηνευτικό βλέμμα

Το Little Black Primer, από την Estee Lauder!



Είναι αναμφισβήτητα το προϊόν που πάντα ονειρευόσουν. Μια μικρή ανακάλυψη, σε ένα κομψό, μαύρο σωληνάριο, που κρύβει μέσα του τριπλή δύναμη: Δίνει χρώμα, ενισχύει και σετάρει τις βλεφαρίδες, αφήνοντας ανάλαφρο αποτέλεσμα, ιδανικό για ένα natural μακιγιάζ. 

Η Estee Lauder δημιούργησε για εσένα το must –have Little Black Primer, μια ενιαία, αλάνθαστη φόρμουλα για όλες τις περιστάσεις, την οποία μπορείς να συνδυάσεις με κάθε τύπο και συλλογή μακιγιάζ. Όπως τα μαλλιά, έτσι και οι βλεφαρίδες χρειάζονται περιποίηση και στυλιζάρισμα, ωστε να μοιάζουν τέλειες, ενώ  απαιτούν και την κατάλληλη βάση, προκειμένου να διατηρούν τον όγκο και την  καμπύλη τους. Φορώντας το Little Black Primer, by Estee Lauder, το βλέμμα σου γίνεται πιο σαγηνευτικό, οι βλεφαρίδες πιο μακριές, πλούσιες και ευλύγιστες. 

kj750.jpg

Εκμεταλλεύσου στην τριπλή του δράση, κάλυψε κάθε σου ανάγκη και δημιούργησε το δικό σου look, ακολουθώντας τα παρακάτω beauty tips: 

Natural Look: Χρησιμοποίησε το Little Black Primer για ένα απαλό χρώμα, που θα τονίσει το φυσικό κι ανάλαφρο μακιγιάζ σου, κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Το καμπυλωτό βουρτσάκι του χαρίζει παράλληλα καμπύλη, μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες, ενώ η σύνθεσή του φροντίζει τη θρέψη τους.

Smokey Look: Ενίσχυσε το βραδινό μακιγιάζ σου, δημιουργώντας μια υπέροχη βάση – καμβά στις βλεφαρίδες, πριν την εφαρμογή του μάσκαρα και κάνε τη μαύρη / καφέ απόχρωση  πλουσιότερη, βαθύτερη, ακέραιη, αποφεύγοντας τις μουτζούρες και το ενοχλητικό ξεφλούδισμα. 

Summer Sun Look: Μείωσε τη φθορά του μάσκαρα, χρησιμοποιώντας το Little Black Primer ως επικάλυψη των βλεφαρίδων για σετάρισμα. Το μακιγιάζ ματιών γίνεται ελαφρύ και αδιάβροχο, χωρίς να χάνει την ένταση του, αφού προσθέτεις ένα επιπλέον στρώμα χρωστικής που το ενισχύει. 

kj751.jpg

 

Δες το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, στο πρόσωπο του it-girl της σεζόν, Kendall J. 

https://www.youtube.com/watch?v=Q7se-v5ZX2E&feature=youtu.be&list=UUd443n56yEbPr4_-GhsE5HA

Σ' εντυπωσίασε; Η Estee Lauder και το allyou.gr σου δίνουν την ευκαιρία να το κερδίσεις. Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και μπες στην κλήρωση για να διεκδικήσεις ένα από τα 5 Little Black Primer. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;