Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Καλοσχηματισμένα με φυσικό αποτέλεσμα φρύδια, θα πει μια πολύ γοητευτική εικόνα του προσώπου, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Είναι εκείνο το χαρακτηριστικό, το οποίο αν το φροντίσεις σωστά, μπορεί να αναδείξει όλη την ομορφιά των υπόλοιπων χαρακτηριστικών του προσώπου σου ή να «καταστρέψει» την εμφάνισή σου.

Η Selena Gomez φαίνεται πως ξέρει το μυστικό για τα τέλεια φρύδια και η ίδια το μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram. Η σταρ «υιοθέτησε» το trend των laminated brows, μια μη επεμβατική τεχνική καλλωπισμού που ανορθώνει τα φρύδια, δίνοντας ένα πιο «φρέσκο» και νεανικό, ξεκούραστο βλέμμα στο πρόσωπο.

«Γνωρίζετε πόσο αγαπώ τα laminated φρύδια και είμαι ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορώ να μοιραστώ μαζί σας, πως το νέο μου @rarebeauty Brow Harmony Flexible Lifting Gel κυκλοφόρησε», έγραψε στη λεζάντα του post θέλοντας να προμοτάρει το νέο προϊόν της εταιρίας ομορφιάς που έχει δημιουργήσει.

selenabrowslam

 @selenagomez

 

 

Όπως συμπλήρωσε, αυτό είναι το μυστικό της για φυσικά, γεμάτα, ανασηκωμένα φρύδια. Το αποτέλεσμα διαρκεί όλη την ημέρα, χωρίς το προϊόν να αφήνει κολλώδη ή σκληρή αίσθηση στην τρίχα.

Η τεχνική του brow lamination κάνει τις τρίχες να μένουν ίσιες και στην ίδια κατεύθυνση, ενώ δίνει το εφέ των πλούσιων φρυδιών.  Είναι η εναλλακτική του microblading όμως η Selena κυκλοφόρησε προϊόν σε μορφή μασκάρα για να μπορεί κάθε γυναίκα να έχει αυτό το αποτέλεσμα κάνοντας το μόνη της κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @selenagomez 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares