Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η ροζ επανάσταση της Angelina Jolie

Η Angelina Jolie ζαλίζει με ροζ φόρεμα βαμμένο με σπρέι σε ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο 



Η Angelina Jolie έριξε από χθες το διαδίκτυο, από τη στιγμή που έφτασε το ψηφιακό εξώφυλλο της Vogue και φαινόταν υπέροχη με ένα λευκό στράπλες φόρεμα που ήταν βαμμένο με σπρέι ροζ. Η 48χρονη ανέδειξε το φόρεμα από τη δική της σειρά μόδας, το Atelier Jolie. Το φόρεμα περιείχε στράπλες κορσέ με βαθύ λαιμόκοψη και τεντωμένη μέση, ενώ η φούστα ήταν ένα πτυχωτό υλικό που ήταν μισό διάφανη και μισό λευκή.

Στο εξώφυλλο, η Angelina πόζαρε με γιγάντια σωληνάρια με σπρέι, ενώ τα μαλλιά της ήταν στριμωγμένα σε έναν χαμηλό κότσο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλές μεταλλικές ασημένιες γόβες, βαμμένα έντονα κόκκινα χείλη και σκουλαρίκια με καρφιά.

Λες και τα ρούχα της Angelina δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα καλύτερο, έδειχνε εντυπωσιακή με ένα χρυσό λουράκι μεταξωτό slip φόρεμα που συνδυαζόταν με μια υπερμεγέθη βελούδινη κάπα. Επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε αξεσουάρ και επέλεξε να πάει ξυπόλητη ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και απλό, αναδεικνύοντας το υπέροχο πρόσωπό της.

jolie-aa

Η Angelina Jolie φαινόταν εκπληκτική στο εξώφυλλο της «Vogue.» (Annie Leibovitz)

Σε μια άλλη εκπληκτική φωτογραφία από τη φωτογράφιση, η Angelina φαινόταν φυσικά όμορφη με ένα μικροσκοπικό μαύρο φανελάκι χωρίς σουτιέν από κάτω, με ένα ασορτί ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, και τα δύο από τη συλλογή.

Ίσως η αγαπημένη μας εμφάνιση όμως, επίσης από το Atelier Jolie, ήταν το βαθύ, στράπλες λευκό κορσέ τοπ της Angelina με ένα πέλμα στρίφωμα που είχε μαύρα doodles σε όλο το μπούστο. Έφτιαξε το τοπ με ασορτί μακριά γάντια με μικρά μαύρα σχέδια πάνω τους καθώς και ένα φαρδύ, ψηλόμεσο μαύρο πλισέ παντελόνι.

jolie-b Η Angelina Jolie φόρεσε αυτό το χρυσό slip φόρεμα με υπερμεγέθη βελούδινη κάπα. (Annie Leibovitz)

 https://www.instagram.com/p/Cxsc2qNOkG8/

Τέλος, η Angelina εντυπωσίασε με ένα στράπλες μαύρο κορσέ τοπ με μια μικρή βινιέτα στο κέντρο του στήθους της, διακοσμημένη με μαύρο παντελόνι και στρώσεις από χοντρά χρυσά βραχιόλια.

Δες εδώ το παρασκήνιο της φωτογράφισης

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα

CELEBS

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ

To μήνυμα του πριγκιπικού ζεύγους στον λογαριασμό του στο instagram