Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αγκάλιασε όλες τις πτυχές του εαυτού σου με το All of me

Με το All of Me ο Narciso Rodriguez εκφράζει όλες σου τις επιθυμίες



«Ονειρευόμουν ένα τριαντάφυλλο –το πιο όμορφο τριαντάφυλλο- αλλά και συγχρόνως ένα αφηρημένο τριαντάφυλλο», δηλώνει ο Narciso Rodriguez και είκοσι χρόνια μετά το λανσάρισμα του for her, του αρώματος που άλλαξε για πάντα το τοπίο της σύγχρονης αρωματοποιίας, εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο, σηματοδοτώντας μια ανατρεπτική και τολμηρή εποχή για τον κόσμο των αρωμάτων.

Από την αρχή, το όραμα του Narciso Rodriguez για το νέο του εγχείρημα ήταν ξεκάθαρο: θα ήταν λουλουδάτο με μοναδικό μεθυστικό αποτύπωμα.

Το all of me by narciso rodriguez γίνεται το άρωμα που επαναπροσδιορίζει τη θηλυκότητα για τη νέα γενιά, αποτελώντας έναν ύμνο για την ατομικότητα και την αυτό-έκφραση. Αφορά δυναμικές, ελεύθερες γυναίκες που εξερευνούν τη δική τους αλήθεια και αγκαλιάζουν με αυτοπεποίθηση όλα όσα τις κάνουν μοναδικές.

Με τη δύναμη του ρόδου

Η εμμονή του με το τριαντάφυλλο, το πιο εμβληματικό λουλούδι στην αρωματοποιία, έγινε το σημείο εκκίνησης για την δημιουργία του αρώματος.

Οι δύο ταλαντούχες και διάσημες αρωματοποιοί Dora Baghriche και Daphné Bugey δημιούργησαν ένα λουλουδάτο άρωμα, συνδυάζοντας την εμβληματική μυρωδιά του τριαντάφυλλου με ακόμα ένα λουλούδι, που παραδοσιακά δεν χρησιμοποιείται στη γυναικεία αρωματοποιία.

«Η επιθυμία μας ήταν να ξεπεράσουμε τους κώδικες του αρώματος, συνδυάζοντας την απαλότητα και τη διαχρονική θηλυκότητα του τριαντάφυλλου, με το γεράνι, ένα κατεξοχήν αρσενικό συστατικό», λέει η Dora Baghriche. «Το γεράνι είναι μια πολύπλευρη νότα με φυσικές οσφρητικές γέφυρες στο τριαντάφυλλο», συμπληρώνει η Daphné Bugey. «Συνδυάζοντας το γεράνι με αυτό το εμβληματικό λουλούδι, δημιουργήσαμε ένα πιο δυναμικό, περίπλοκο, μοντέρνο και βαθύτερο τριαντάφυλλο».

Εκτός από τη συμφωνία τριαντάφυλλου-γερανιού, το άρωμα περιέχει μια πιο κρεμώδη συμφωνία από έξι διαφορετικές νότες του σπάνιου Αιγυπτιακού musc, δίνοντας στο άρωμα μια ξεχωριστή διάσταση

Μια νέα musc συμφωνία που επανεφευρίσκει πλήρως την χαρακτηριστική μυρωδιά του musc, την υπογραφή του narciso rodriguez.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα άρωμα που δεν κρύβει τίποτα και αποκαλύπτεται όπως είναι από την πρώτη στιγμή που το αρωματίζεις», τονίζει η Daphné Bugey.

«Το πιο ιδιαίτερο σε αυτό το άρωμα είναι ότι μπορείτε να μυρίσετε κάθε συστατικό του από την αρχή μέχρι το τέλος – ακόμα και το musc».

Ανακαλύπτοντας μια νέα μούσα

Η Μica Arganaraz, μοντέλο, καλλιτέχνης και ακτιβίστρια από την Αργεντινή, γίνεται το πρόσωπο της καμπάνιας παρουσιάζοντας μια νέα μούσα που αντιπροσωπεύει μια ανατρεπτική εποχή..

Η σχέση μεταξύ του Narciso και της Mica, ξεκίνησε στην πασαρέλα, όταν η Mica συμμετείχε στην επίδειξη SS16 του σχεδιαστή.

« Επέλεξα την Mica ως το πρόσωπο του all of me χάρη στην μεγάλη αυτοπεποίθηση που εκπέμπει », εξήγησε ο Narciso Rodriguez.

« Είναι ζεστή, χαρισματική και άνετη. Έχει μια δική της, μοναδική αίσθηση του στυλ. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που ήθελα να παρουσιάζω με το νέο άρωμα».

Η δύναμη του φωτός

Για την καμπάνια του all of me, ο Narciso Rodriguez θέλησε να συλλάβει το πλήρες φάσμα της ατομικότητας μιας γυναίκας.

«Ήθελα η νέα αυτή καμπάνια να είναι μια πραγματική γιορτή της ατομικότητας–μια συλλογή εφήμερων στιγμών και μια έκφραση ευφορίας», δηλώνει ο σχεδιαστής.

Για να το επιτύχει αυτό, συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο φωτογράφο Sølve Sundsbø – έναν δάσκαλο του φωτός, του οποίου το έργο χαρακτηρίζεται από μια απόκοσμη ποιότητα και έναν υπαινιγμό φαντασίας.

Το χαρακτηριστικό ονειρικό φως χορεύει πάνω από τη Mica, καθώς βλέπουμε τα αληθινά χρώματα και πολλές πτυχές του αφιλτράριστου εαυτού της να ανθίζουν σε ένα είδος ονειροπόλησης.

Τα πέταλα ενός τριαντάφυλλου, αποκτούν ζωή καθώς ξεδιπλώνονται, χάρη στην εμπνευσμένη κλασική παρτιτούρα του διάσημου συνθέτη Ludovico Einaudi.

 

Δυναμικό λανσάρισμα

Η επίσημη παρουσίαση του αρώματος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου με ένα exclusive dinner στο Μουσείο Βορρέ. Στον καθηλωτικό χώρο του Μουσείου, με κυρίαρχο στοιχείο διακόσμησης τα ροζ τριαντάφυλλα, το πιο εμβληματικό λουλούδι της αρωματοποιίας, δημοσιογράφοι, beauty experts και επώνυμοι καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο άρωμα.

Κατά τη διάρκεια του event, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το νέο premium aperitif Chandon Garden Spritz, ένα Ready to Drink του Οίκου Moët Hennessy.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Πέτρος Γαϊτάνος για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό»

Η άποψη του τραγουδιστή κι οι θρησκευτικές αντιδράσεις

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

CELEBS

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Άφαντος ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό ως παιδί

Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Λορέντζο Μονέ