Skip to main content

BEAUTY NEWS

SΗΙSEIDO: Δυνατότητες χωρίς όρια!

Η δική σου εξειδικευμένη λύση που αψηφά τη χαλάρωση της επιδερμίδας



Η SHISEIDO δημιουργεί το LiftDefine Radiance Night Concentrate, την πιο αποτελεσματική απάντηση στην χαλάρωση της επιδερμίδας. Μια εξειδικευμένη λύση που αψηφά τη χαλάρωση που προκαλείται από τη βαρύτητα, προκειμένου να διατηρηθούν τα χαρακτηριστικά και να επαναπροσδιοριστεί το περίγραμμα του προσώπου. Εφαρμόστε το μετά την βραδινή σας κρέμα, ως το τελευταίο βήμα στην τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας σας, πριν κοιμηθείτε.

H σειρά περιποίησης Vital Perfection, βοηθά τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την ηλικία τους και επιβεβαιώνει ότι οι Δυνατότητες δεν έχουν Όρια. Εμπνευσμένες από τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, οι προηγμένες συνθέσεις προσφέρουν στοχευμένες απαντήσεις στις ανάγκες ανόρθωσης, σύσφιξης και ενίσχυσης της λάμψης των γυναικών άνω των 40 ετών που θέλουν να διατηρήσουν τις πλήρεις δυνατότητες του δέρματός τους για νεανική εμφάνιση.

Η Shiseido ενσωματώνοντας την τεχνολογία ReNeura, που προκύπτει από την τεχνογνωσία της στη νευροεπιστήμη, στοχεύει στο νευρικό σύστημα του δέρματος με σκοπό να ενεργοποιήσει τον φυσικό μηχανισμό αναγέννησης και να καταπολεμήσει όλα τα σημάδια γήρανσης.

Η ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ SHISEIDO ΑΠΟ ΤΟ IFSCC CONGRESS

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ικανότητα του δέρματος να αναγεννάται μειώνεται με την ηλικία. Ο ιστός του δέρματος χάνει τον απαραίτητο όγκο, η αντίστασή του στην έλξη της βαρύτητας μειώνεται και ξεκινά η χαλάρωση. Η Shiseido αποκωδικοποιεί τον μηχανισμό χαλάρωσης της επιδερμίδας, με μια βραβευμένη νέα επιστημονική θεωρία «DYNAMIC BELT».

Γνωστή για τις παγκόσμιες ανακαλύψεις που έχουν βελτιώσει την κατανόησή μας για την γήρανση της επιδερμίδας και τον τρόπο που τη διαχειριζόμαστε, η ερευνητική ομάδα της SHISEIDO κερδίζει τακτικά βραβεία στο IFSCC Congress, το οποίο συγκεντρώνει κορυφαίους ερευνητές στον τομέα των καλλυντικών από όλο τον κόσμο. Συγκρίνοντας το νεανικό και το ώριμο δέρμα, οι ερευνητές της SHISEIDO κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι: «Η υψηλή πυκνότητα των ανορθωτικών μυών στο πρόσωπο βοηθά στην πρόληψη της χαλάρωσης και στη διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης που αντιστέκεται στην κάθετη χαλάρωση που προκαλείται από τη βαρύτητα.»

LIFTING COMPLEX

Για να επιτύχει την ανόρθωση και να επαναπροσδιορίσει το περίγραμμα το προσώπου, η Shiseido ανέπτυξε την πρωτοποριακή τεχνολογία LiftDynamic 4D Technology, η οποία προσφέρει 4 τρόπους διαχείρισης της δερματικής χαλάρωσης και την υποστήριξη της φυσικής αναγέννησής της επιδερμίδας.  

1. H γλυκόριζα, πλούσια σε δραστικά συστατικά είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Για να καταπολεμήσει τη χαλάρωση του δέρματος, η Shiseido επέλεξε ένα εκχύλισμα γλυκόριζας, ικανό να διεγείρει τα βασικά κύτταρα του συστήματος antigravity.

2. Επιτυγχάνεται η φυσική αναγέννηση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας ένα τρίο δραστικών συστατικών. TRIGENEX που δρα σε συνέργεια με τους φυσικούς μηχανισμούς νυχτερινής αναγέννησης του δέρματος, L’ECTOINE που προάγει τη σύνθεση της μελατονίνης, η οποια βοηθά στην καταπολέμηση της οξειδωτικής βλάβης που υφίσταται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, BURNET EXTRACT που διεγείρει τη δερματική δομή και YARROW EXTRACT που βοηθά στην αποκατάσταση της κυτταρικής βλάβης

3. Υποστηρίζεται η DYNAMIC BELT μέσω ενός εξειδικευμένου lifting massage. Η SHISEIDO ανέπτυξε μια εξατομικευμένη τεχνική μασάζ βασισμένη στην τοποθέτηση των μυϊκών κυττάρων, προκειμένου να ενισχύσει τη δυναμική ζώνη και να τεντώσει την περιοχή της γνάθου.

4. Με την μοναδική της υφή που μεγιστοποιείται η αντιγηραντική αποτελεσματικότητα. Με πλούσια εξαιρετικά αισθητηριακή υφή, βοηθά στην διείσδυση όλων των ενεργών συστατικών, ενώ σχηματίζει ένα φιλμ που περιβάλλει την επιφάνεια του δέρματος και ενισχύει την εντατική δράση κατά της χαλάρωσης κατά την διάρκεια της νύχτας.

Το Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate είναι το τελευταίο βήμα στην βραδινή ρουτίνα περιποίησης, που εφαρμόζεται μετά την Overnight Firming Treatment, ή την βραδινή κρέμα της επιλογής σας που ενισχύει την ανόρθωση και την σύσφιξη.

ΜΕ ΤΟ VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE NIGHT CONCENTRATE, Η SHISEIDO ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός