Skip to main content

BEAUTY NEWS

Glossy Nails: Back to Black!

Το nail trend που θα ξεχωρίσεις! 



Λίγα είναι τα χρώματα που επιλέγεις με κλειστά μάτια αν θέλεις διαχρονική κομψότητα στα άκρα σου, και μέσα σε αυτά είναι φυσικά το μαύρο! All time classic επιλογή που κολακεύει κάθε τύπο επιδερμίδας, ταιριάζει σε κάθε σχήμα νυχιού και μεταμορφώνει κάθε χειμωνιάτικο outfit. 

Φέτος τον χειμώνα το κλασικό μαύρο επανέρχεται δυναμικά και απογειώνεται με έξτρα τόνους λάμψης αποτελώντας αδιαμφισβήτητα, ξανά, την αγαπημένη μας επιλογή για μανικιούρ.

Έτσι η απόλυτη άλλοτε basic πρόταση, αποκτά ένα hot twist με δραματικό, τολμηρό και elegant τόνο και γίνεται τάση που συγκεντρώνει followers όπως την Kendall Jenner και την Lady Gaga. 

Πως θα το πετύχεις

Αφού περάσεις προσεκτικά δύο πλούσιες στρώσεις από το αγαπημένο σου βερνίκι (μαύρο εννοείται), τέλειωσε τη διαδικασία με ένα έξτρα glossy top coat με έντονη λάμψη. Εναλλακτικά μπορείς να περάσεις κι ένα glitter top. 

 

Γιατί τα αγαπάμε

Αν και θεωρώ περιττό να αναφέρω όλους τους λόγους που το μαύρο βερνίκι είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, αφού οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, ωστόσο θα σας πω για να πείσω και όσες ακόμα δεν πείθονται. Το black manicure ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα, τις περισσότερες παλέτες χρωμάτων, δεν είναι καθόλου gothic όπως ήταν κάποτε και κάνει το ιδανικό match με τα πλεκτά του χειμώνα. Μπορείς να το επιλέξεις είτε αγαπάς τα πολύ κοντά νύχια είτε και τα πολύ μακριά. Ανάλογα με το μήκος, έχεις ένα chic αποτέλεσμα ή ένα τολμηρό δυναμικό, που θα προσθέσει πόντους στην εμφάνισή σου!

 

Φέτος τα λαμπερά, γυαλιστερά νύχια έχουν την τιμητική τους. Μη διστάσεις να εφαρμόσεις την τάση και σε άλλες hot αποχρώσεις της σεζόν, όπως nude και μπορντό και να επενδύσεις σε προϊόντα που θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;