Skip to main content

BEAUTY NEWS

Skincare Gadgets: Το μέλλον της ομορφιάς στο χέρι σου!

Φανατική θαυμάστριά τους η Margot Robbie! 



Όσο η παγκόσμια επιστήμη της ομορφιάς προχωρά τόσο θα αποκτούμε περισσότερα όπλα ενάντια της γήρανσης και της φθοράς του χρόνου. Και δεν είναι λίγα τα αποτελέσματα που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας όπου επιστήμονες και skincare experts ανατρέπουν τα δεδομένα στον τομέα της ομορφιάς δημιουργώντας επαναστατικά εργαλεία για χρήση στο σπίτι, που υπόσχονται ένα υπέροχο πρόσωπο που ακτινοβολεί.. 

Δεν αργεί η μέρα που θα βάλουμε κρέμες, αντιγηραντικούς ορούς και θαυματουργά serum στο ντουλάπι, επενδύοντας σε ένα ακόμα skincare gadget που χαρίζει την τέλεια επιδερμίδα σε λίγα δευτερόλεπτα και αναβαθμίζει τη skincare ρουτίνα. Όχι δεν είναι όνειρο..Αν δεν έχεις ακούσει για τις συσκευές με νανορέυματα ήρθε η στιγμή. Όπως ήρθε η στιγμή να μάθεις ακόμα ότι στα αποτελέσματά τους οφείλουν την άψογη εικόνα τους χιλιάδες γυναίκες αλλά και celebrities όπως η Margot Robbie, η Kim Kardashian και η Jennifer Aniston. 

Οι beauty συσκευές με νανορέυματα ήρθαν να ταράξουν τα νερά της παγκόσμιας κοσμετολογίας καθώς αξίζουν κάθε λεπτό του ευρώ που κοστίζουν και υπόσχονται πως απαλύνουν ρυτίδες και λεπτές γραμμές, βελτιώνουν την υφή και την όψη της επιδερμίδας, ανορθώνουν το περίγραμμα και μιμούνται το αποτέλεσμα μιας επαγγελματικής μεσοθεραπείας. Τα skincare gadgets με νανορεύματα ή μικρορεύματα αποτελούν τη νέα εμμονή των star γλιτώνοντας περισσότερες ώρες στην καρέκλα του δερματολόγου. 

Ωστόσο ποιο είναι το μυστικό εργαλείο ομορφιάς που ευθύνεται για τη λαμπερή επιδερμίδα της Margot Robbie; 

Στο παρελθόν η όμορφη ηθοποιός δήλωνε ενθουσιασμένη με μια συγκεκριμένη συσκευή που λειτουργούσε παρέχοντας μικροσκοπικά ηλεκτρικά φορτία στο δέρμα που το αναζωογονούσαν και ξυπνούσαν την ανανέωση των κυττάρων. Αυτή η πρωτοποριακή συσκευή είναι ακόμα αυτή που ευθύνεται για το αψεγάδιαστό της πρόσωπο ακόμα και χωρίς μακιγιάζ. Αν και ιδιαίτερα μικρό στο μέγεθος, το θαυματουργό gadget αυξάνει τα επίπεδα του κολλαγόνου και της ελαστίνης, επιταχύνοντας έτσι την αναγέννηση της επιδερμίδας και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος. Πρόκειται για μια ακαταμάχητη λύση , για ένα beauty home spa και ένα ισχυρό όπλο ομορφιάς για χρήση όποτε νιώθεις πως το χρειάζεσαι. Επιπλέον συστήνεται για την καταπολέμηση πολλών δερματικών προβλημάτων όπως η ακμή, οι καφέ κηλίδες, αλλά και η τόνωση της επιδερμίδα ώστε να δείχνει ανορθωμένη και νεανική. 

Αν και τσουχτερές στην τιμή, οι συσκευές αυτές είναι μια τεράστια οικονομική επένδυση ομορφιάς, καθώς κάνεις απόσβεση άμεσα, εξοικονομώντας από προιόντα περιποίησης και περαιτέρω θεραπείες στο μέλλον.  Μια από τις δημιουργούς μιας τέτοιας συσκευής και χρόνια αισθητικός της Aniston, αναφέρει πως οι συγκεκριμένες συσκευές ζωντανεύουν κυριολεκτικά το δέρμα σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να επιτευχθεί με καμία άλλη μέθοδο στον τομέα της περιποίησης δέρματος.

Το μέλλον της ομορφιάς ανήκει ξεκάθαρα στο skincare gadgets με μικρά φορτία ρεύματος και το καλύτερο; Είναι στο χέρι σου! 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του