Skip to main content

BEAUTY NEWS

Rihanna:Η επιστροφή της μωβ σκιάς!

Δημιούργησε ένα φρέσκο girly μακιγιάζ στο πιο hot χρώμα! 



Η Rihanna είναι από τις πιο hot fashion και beauty επιρροές παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο πως ό,τι κάνει θέλουν όλοι να το κάνουν. Μετά τα ξανθά μαλλιά μια νέα εμμονή έρχεται στο προσκήνιο! Εξόπλισε το νεσεσέρ σου με μια ακαταμάχητη λιλά σκιά και στείλε τα ευχαριστήρια στην Riri! 

Τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, η 35χρονη star περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες για να λανσάρει το σχέδιο παπουτσιών της Fenty X Puma Creeper Phattys. Η εμφάνισή της, με ένα μωβ σακάκι αλλά και ασορτί μακιγιάζ ματιών, σίγουρα εντυπωσίασε.

Η σκιά ματιών ήταν δημιουργία και έμπνευση της makeup artist της Rihanna, Priscilla Ono , η οποία χρησιμοποίησε μια δροσερή μωβ σκιά για να πετύχει το look. Το μακιγιάζ της αποτελούνταν από μια μωβ σκιά που έφτανε μέχρι τα φρύδια της τραγουδίστριας, glitter και μαύρο eyeliner στα πάνω και τα κάτω βλέφαρα με μια πιτσιλιά λιλά στις εσωτερικές γωνίες, για να τραβήξει ακόμα περισσότερο την προσοχή στα μάτια της όμορφης εξωτικής influencer. Στα χείλη της χρησιμοποίησε ένα σχεδόν διάφανο lip gloss και έτσι πέτυχε ένα φρέσκο γυαλιστερό ανάλαφρο αποτέλεσμα. 

Radiant Eyeshadow No.284 & Seventeen Eyes Quad Pallette Color Pop (03 purple pop)

Οι fan της Rihanna λάτρεψαν το look και έκαναν λόγο για το απόλυτο comeback της μωβ σκιάς που θα αποτελέσει την ιδανική εναλλακτική για ένα μυστηριώδες girly smokey eye!

Radiant Eyeshadow 01 Dusty Lavender & Radiant Matt Lasting Lip Color 73

Αν και κανείς δεν χρειάζεται έναν συγκεκριμένο λόγο για να φορέσει μωβ σκιά ματιών, η έμπνευση για το βλέμμα της αυτή τη φορά ήταν προφανής και αφορούσε το λανσάρισμα των νέων παπουτσιών που φέρουν την υπογραφή  της Rihanna, τα οποία φέρουν την ίδια ζωντανή απόχρωση που είχε και στα μάτια της. Αν και η Ono δεν αποκάλυψε το ακριβές χρώμα που χρησιμοποίησε, εμείς έχουμε τόσα πολλά να σας προτείνουμε! 

Loreal Eyeshadow No 27 & Seventeen Eyeshadow No 07 Mauve Passion

Αν και εσύ, όπως εγώ, θέλεις τώρα τις γιορτές να κάνεις το δικό σου μακιγιάζ εμπνευσμένο από τη Rihanna, εδώ μπορείς να βρεις  μια σειρά από προϊόντα ιδανικά για εσένα, όπως κρεμ ρουζ, σκιές και ιριδίζον κραγιόν αντίστοιχο της Riri. 

Radiant Touch Of Blush 03 Rosy & Radiant Softline Waterproof Eye Pencil 22 Purple

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη