Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα καλύτερα αντηλιακά για την προστασία της επιδερμίδας σας όλο τον χρόνο!

Σύμμαχός σας στην τέλεια επιδερμίδα κάθε μέρα όλη μέρα. 



Το καλύτερο δυνατό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για πιο υγιές, πιο λαμπερό δέρμα; Προμηθευτείτε το καλύτερο αντηλιακό για το πρόσωπο , ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας  σχεδιασμένο με προστασία ευρέος φάσματος SPF 30 ή υψηλότερο που έχουμε ενσωματώσει στις αντίστοιχες ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας μας, φυσικά. 

Οι δερματολόγοι δηλώνουν ποιητικά για τη σημασία της καθημερινής χρήσης αντηλιακού ευρέος φάσματος για την προστασία του δέρματός σας από τις βλαβερές, βλαβερές ακτίνες UVA και UVB που προκαλούν μακροχρόνιες βλάβες από τον ήλιο, όπως κηλίδες, χαλάρωση του δέρματος, λεπτές γραμμές και ρυτίδες κ.λπ. .

Αλλά η εύρεση του κατάλληλου αντηλιακού για τον τόνο και τον τύπο του δέρματός σας μπορεί να είναι δύσκολη. Όπως κάθε άλλο προϊόν περιποίησης δέρματος, υπάρχουν πάρα πολλά για να διαλέξετε.  Όσοι έχουν ευαίσθητο δέρμα μπορεί να προτιμούν ορυκτά ή φυσικά αντηλιακά , τα οποία είναι πάντα παρασκευασμένα με οξείδιο ψευδαργύρου και/ή διοξείδιο του τιτανίου και αντανακλούν τις υπεριώδεις ακτίνες πριν οι ακτίνες διεισδύσουν στα κύτταρα του δέρματος.

Από την άλλη πλευρά, όσοι προτιμούν το SPF τους να αισθάνονται περισσότερο σαν ελαφρύς ορός ή ενυδατική κρέμα θα στραφούν σε χημικά αντηλιακά,τα οποία χρησιμοποιούν χημικές ουσίες που απορροφούν τις βλαβερές ακτίνες UV και τις μετατρέπουν σε μη επιβλαβή θερμότητα. 

Ωστόσο, για να σας βοηθήσουμε στο καθημερινό σας ταξίδι να φοράτε αντηλιακό, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου για να πάρεις μια γεύση! Αυτές οι φόρμουλες γλιστρούν σαν όνειρο, δεν διαταράσσουν ποτέ το μακιγιάζ, λειτουργούν καλά σε όλους τους τύπους δέρματος και το πιο σημαντικό, αποτρέπουν τα ηλιακά εγκαύματα και τις βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία με την σωστή καθημερινή εφαρμογή.

Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου + Ματιών SPF 50

Αντηλιακή κρέμα-gel προσώπου και ματιών που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια. Ενισχυμένη με γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, μία δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και πανθενόλη για υγιή όψη.

Apivita Bee Fun Safe Κρέμα Προσώπου κατά των Πανάδων & των Ρυτίδων SPF50 με χρώμα

Αντηλιακή κρέμα με βελούδινη, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και άνετη. Χαρίζει υψηλή προστασία και ενισχυμένη 2 σε 1 δράση κατά των πανάδων και των ρυτίδων.  Προσφέρει φωτοπροστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA, UVB, IR και BLUE LIGHT με ένα φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων, xαρίζει φυσική, ομοιόμορφη κάλυψη και χρώμα με φυσικές χρωστικές, μειώνει τις πανάδες ενώ εμποδίζει τη δημιουργία νέων με εκχύλισμα από βλαστοκύτταρα κρίταμου και εκχύλισμα αχιλλέας. Προλαμβάνει και μειώνει τις ρυτίδες και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση με θαλάσσια φύκη και πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί με θαλάσσια φύκη, αλόη και υαλουρονικό οξύ.

 

Avene Eau Thermale Solaire Anti-age Teinte SPF50+ Αντηλιακή Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Με Χρώμα 

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία για το ξηρό, ευαίσθητο δέρμα του προσώπου. Πολύ ευρεία προστασία από τις UVB-UVA. Φωτοσταθερό. Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα . Με άνετη υφή χάρη στην καινοτομία "Αίσθηση Γυμνού Δέρματος".

Frezyderm Sun Screen SPF 50+ Velvet Face Cream / UVA, 

Μια Πρωτοποριακή Διάφανη Αντηλιακή Προστασία Προσώπου, με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και ευχάριστη εφαρμογή με ένα άγγιγμα. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή της αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα & απαλύνοντας την όψη των ρυτίδων. Η διάφανη, μη λιπαρή υφή της δεν αφήνει λευκή χροιά και την καθιστά άριστη βάση για μακιγιάζ. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης & προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

La Roche Posay Anthelios Pigment Correct Photocorrection Daily Tinted Cream SPF50+ 

Αντιηλιακό με Χρώμα για τις νέας γενιάς αντηλιακή φροντίδα που προστατεύει από τη φωτογήρανση που προκαλείται από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο, και βοηθά να διορθωθεί ορατά η δερματική μελάγχρωση. Με τη νέα τεχνολογία CELLOX-B3 TECH με Mexoryl XL είναι σχεδιασμένο να περιορίζει τις βλάβες που δημιουργούνται από UVB/UVA, IR-A & ρύπανση. Προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος, περιορίζει τη προσκόλληση ρύπων στην επιδερμίδα και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από τη ρύπανση και την IR-A.

Vichy Ideal Soleil Anti-Ageing 3 in 1, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Αντιγηραντική Δράση SPF50+ 

Μέσα από έναν έξυπνο συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το Mexoryl XL, το σύστημα φίλτρων της Ideal Soleil εξασφαλίζει υψηλή προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB, καθώς και στις μακρές UVA. Το camu camu, ένας μικρός καρπός που ευδοκιμεί στον Αμαζόνιο, είναι εξαιρετικά πλούσιο σε Βιταμίνη C (x 50 φορές πάνω από το πορτοκάλι) και χάρη σε αυτή τη συγκέντρωση μπορεί και καταπολεμά αποτελεσματικά την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Επίσης, περιέχει Κομπούχα ή εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, για ισχυρή αντιγηραντική δράση και επιδερμίδα πιο λεία, πιο φωτεινή και πιο λαμπερή. Τέλος, η αντιοξειδωτική δράση του καινοτόμου αυτού προϊόντος ενισχύεται με την α-τοκοφερόλη, την πιο αποτελεσματική μορφή Βιταμίνης Ε, που σχηματίζει μια πανίσχυρη ασπίδα προστασίας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.  

Garden Organic Aloe Vera SPF50 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου 

Αντηλιακή κρέμα για το πρόσωπο με οργανική αλόη, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5. Ενυδατώνει, προλαμβάνει τη φωτογήρανση, ενισχύει την ελαστικότητα και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.
Υψηλή προστασία ευρέος φάσματος (UVA, UVB, υπέρυθρη και ατμοσφαιρική ρύπανση).

Shiseido Urban Envirinment Age Defense Oil Free

Ελαφριάς σύνθεσης αντηλιακό πόλης με SPF30. Η περιποίηση της επιδερμίδας συναντά την αντηλιακή προστασία, ενώ παράλληλα η νέα τεχνολογική ανακάλυψη της SHISEIDO, προσφέρει διπλά οφέλη κατά των ακτινών UV και κατά της ρύπανσης της πόλης. Το μοναδικό αντηλιακό που προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ παράλληλα μετατρέπει μέρος της ακτινοβολίας του ήλιου σε ακτίνες λάμψης και ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά για την επιδερμίδα, χάρη στην Τεχνολογία Sun Dual Care™, προσφέροντας έτσι, στοχευμένη αντιγηραντική δράση. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Sun Dual Care™ βασίζεται στην Σπιρουλίνα, η οποία έχει την ιδιότητα να αποθηκεύει την φωτεινή ενέργεια του ήλιου κατά την φωτοσύνθεση και να την μετατρέπει σε οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά για την επιδερμίδα, όπως βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, καταπολεμώντας έτσι τους παράγοντες γήρανσης. Το νέο αντηλιακό πόλης αφήνει μια αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης, καταπολεμώντας τους εξωτερικούς παράγοντες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα, προκαλώντας ξηρότητα και πρόωρα σημάδια γήρανσης (πρώτες ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κλπ).

Clarins Uv Plus Spf50

Το 1ο προϊόν Clarins ενάντια στην ακτινοβολία UV και τη ρύπανση που προστατεύει την επιδερμίδα από τις 5 μορφές ρύπανσης της καθημερινότητας: ατμοσφαιρική ρύπανση, ρύπανση εσωτερικών χώρων, γύρη, blue-light και φωτο-ρύπανση. Η ανάλαφρη υφή του απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα αφήνοντας ένα τέλεια αόρατο φινίρισμα. Εμπλουτισμένο με βιολογικό εκχύλισμα φύλλων μάνγκο, ενισχύει τη δύναμη αυτοάμυνας της επιδερμίδας. Ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα.

Lancaster Sun Beauty Cream Spf50

Η πιο προηγμένη αντηλιακή μας προστασία βρίσκεται στην Sun Beauty Face Cream SPF50. Πέρα από τη στόχευση στο 100% του ηλιακού φάσματος, το καθαρό, φιλικό προς τους ωκεανούς και απολαυστικό αντηλιακό μας βοηθά τώρα στην επιδιόρθωση του δέρματος από τις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο. Εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή και αμέσως αόρατη στο δέρμα, η μοναδική μας φόρμουλα προσφέρει ένα υγιές χρυσό μαύρισμα με δύο φορές λιγότερη έκθεση στον ήλιο.



Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social