Skip to main content

BEAUTY NEWS

JLo: Δες πώς θα κάνεις το «Layered Nude» μανικιούρ της!

Ο μανικιουρίστας Tom Bachik σου δείχνει το ιδανικό mani της άνοιξης. 



Υπήρξαν πολλές υπέροχες στιγμές ομορφιάς το Σαββατοκύριακο των βραβείων Grammy. Αλλά παρά το κόκκινο χαλί της Κυριακής η εμφάνιση της  Jennifer Lopez στο Saturday Night Live για πρώτη φορά από το 2010 το προηγούμενο βράδυ ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Για την ειδική περίσταση, ο celebrity nail artist Tom Bachik, δημιούργησε για εκείνη έναν ονειρεμένο μανικιούρ ιδανικό για τις πρώτες μέρες της άνοιξης. Και μας προσκαλεί σε μια ανακεφαλαίωση βήμα προς βήμα για να το καταφέρουμε σπίτι! 

Σε μια ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Bachik μοιράστηκε εκτενείς φωτογραφίες και λεπτομέρειες από το μανικιούρ της τραγουδίστριας, αποκαλώντας το λουκ "πρίμα μπαλαρίνα" custom layered nude. Η λεζάντα του ήταν μια συντομευμένη εκδοχή μιας ανάρτησης από την προηγούμενη μέρα, όπου είχε προσφέρει μια πλήρη ανάλυση της καλλιτεχνικής του διαδικασίας. 

Photo Credits: @ Getty Images / @tombachic/instagram

“Λατρεύω τις στρώσεις γυμνών αποχρώσεων για να πετύχω το τέλειο χρώμα”, ανέφερε στο post. “Απόψε χρησιμοποίησα δύο από τις αγαπημένες μου κλασικές αποχρώσεις από την Essie. Το Mademoiselle και το Skinny Dip , για να πετύχω ένα μοντέρνο ροδακινί ροζ για την αποψινή εμφάνιση SNL της Jennifer Lopez ", έγραψε ο Bachik την Κυριακή.

Δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίζοντας να μοιράζεται τι ακριβώς χρειάζεται για να κατακτήσει κανείς το συγκεκριμένο mani.

Μετά την εφαρμογή του Strong Start Base Coat, έβαλα μια στρώση "Mademoiselle" ως βασικό χρώμα για ένα καθαρό γαλακτώδες ροζ αποτέλεσμα. Ωστόσο, ήθελα η απόχρωση να είναι λίγο πιο ροδακινί για να ταιριάζει απόλυτα με το φόρεμά της. Έτσι έβαλα μια μόνο στρώση 'Skinny Dip' για να δημιουργήσω τον τέλειο τόνο», μοιράστηκε ο Bachik. Το επόμενο βήμα ήταν μια στρώση Gel Setter Top Coat "για μια λαχταριστή λάμψη υψηλής γυαλάδας", ενώ περιποιήθηκε ταπετσάκια χρησιμοποιώντας το On.A.Roll Apricot Cuticle Oil "για να ενυδατώσει το δέρμα και να δημιουργήσει μια πιο υγιή όψη και νεανική λάμψη στην επιδερμίδα. 

"Τα νύχια της Lopez διατηρήθηκαν μακριά και διαμορφώθηκαν στο τέλειο σχήμα squoval για μια εμφάνιση που την οδήγησε από τη σκηνή του 30 Rock στο afterparty του σόου. Εκεί, φόρεσε ένα γιγάντιο λευκό γούνινο παλτό που έκανε τις ροδακινί ροζ αποχρώσεις να φαίνονται ακόμα περισσότερο. Δεδομένης της τεχνογνωσίας του Bachik, το υπέροχο μανικιούρ της Lopez πιθανότατα εξακολουθεί να είναι στα top που οφείλεις να κάνεις σήμερα κι όλας! Αυτά είναι τα νύχια της Jennifer, και τα δικά σου, αφού μαζέψεις τα κατάλληλα προϊόντα! 

Opi Nail Lacquer Humidi Tea & Korres Gel Effect Nail Colour Peony Pink

 

Seventeen Special Base & Essie Color Mademoiselle

Erre Due Speed Dry Top Coat 

Garden Nail Care Hydrating Cuticle Oil For Dry Thick Cuticles & Kiko Milano New Breather Nail Lacquer

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της