Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Kaia Gerber Rocks με ένα χτένισμα επαναφέρει τη Cindy της δεκαετίας του '90

Τα μακριά μαλλιά και τα χτενίσματα με όγκο είναι το νέο trend



Μια ακόμα μεγαλύτερη απόδειξη ότι τα ογκώδη μαλλιά είναι το απόλυτο trend για την άνοιξη, με την Kaia Gerber που μόλις ανέδειξε το είδος της ανόρθωσης ρίζας που θα έκανε περήφανη κάθε σειρήνα της δεκαετίας του '60.

Σε ένα ταξίδι στο St Moritz στα ελβετικά βουνά, το κρύο δεν ταίριαζε με το φουσκωτό χτένισμα του supermodel.

Η δεκαετία του '60 δεν ήταν η μόνη δεκαετία που προκάλεσε με το χτένισμά της. Η γυαλιστερή χαίτη της Gerber αντηχούσε τη μαμά της, Cindy Crawford, με την οποία έγινε συνώνυμη κατά τη διάρκεια της βασιλείας της στην πασαρέλα πριν από 25 χρόνια.

Συχνά με πολλή φυσική υφή, η χαρακτηριστική εμφάνιση της Crawford απολαμβάνει έκτοτε μια αναγέννηση στο TikTok, με τους χρήστες να δημοσιεύουν μοντέρνες λήψεις από την κλασική λάμψη της δεκαετίας του '90.

Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι τα μακριά μαλλιά με όγκο έχουν κάνει μεγάλη επιστροφή τα τελευταία χρόνια – όπως η μεγαλοπρεπή χαίτη της Miley Cyrus στα Grammy και τα σύννεφα από χτενισμένα μαλλιά στα μοντέλα στην πρόσφατη επίδειξη του Marc Jacobs φθινόπωρο/χειμώνα 2024.

Η εμφάνιση της Gerber είχε ελαφρώς κατσαρά άκρα που πλαισιώνουν το πρόσωπο, που δημιουργούνται εύκολα με τη βοήθεια ενός Dyson Airwrap ή, με τον παλιό τρόπο, με μια βούρτσα με στρογγυλή κάννη και ένα στεγνωτήρα μαλλιών.

Σε συνδυασμό με τα smoky eyes, τονισμένα φρύδια και άψογη επιδερμίδα, είναι ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο μήλο (Kaia Gerber) δεν έπεσε μακριά από το γενετικά ευλογημένο δέντρο της μητέρας της.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».