Skip to main content

BEAUTY NEWS

The Body Shop: Ενημέρωση αναφορικά με τα δημοσιεύματα στον διεθνή και εγχώριο Τύπο που αφορούν το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Aurelius

Η The Body Shop στη Μεγάλη Βρετανία συνεργάζεται με εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων για να επιταχύνουν την αναδιάρθρωση της επιχείρησης στη Μεγάλη Βρετανία.



Σε σχέση με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η The Body Shop International Limited, υπό το καθεστώς της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας AURELIUS, αποφάσισε να ορίσει τους Tony Wright, Geoff Rowley και Alastair Massey της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων FRP ως κοινούς διαχειριστές με στόχο να παρθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις για την εξυγίανση της εταιρείας στα κεντρικά της στη Μεγάλη Βρετανία. 

Η The Body Shop στην Ελλάδα, όπως και στις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται η The Body Shop είναι Head Franchise αγορές και αυτή η διαδικασία διαχείρισης, σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με την επιχείρηση στη Μεγάλη Βρετανία και δεν επηρεάζει τους Global Head Franchise συνεργάτες της εταιρείας. Η υιοθέτηση αυτής της προσέγγισης παρέχει τη σταθερότητα, την ευελιξία και την ασφάλεια για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης στη Μεγάλη Βρετανία και στόχο έχει την αναζωογόνηση του εμβληματικού Brand στη Μεγάλη Βρετανία και τον υπόλοιπο κόσμο.  

Η The Body Shop, από την ίδρυση της παραμένει πιστή στη φιλοδοξία της να είναι μια σύγχρονη, δυναμική, ηθική εταιρεία ομορφιάς, που σέβεται και αγαπά τον άνθρωπο, τον πλανήτη και τα ζώα, προσφέροντας βιώσιμα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς. Η δημιουργία μιας πιο ευέλικτης αλλά οικονομικά σταθερής επιχείρησης στη Μεγάλη Βρετανία, είναι ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Οι εξωτερικοί συνεργάτες, θα συνεχίσουν να διαπραγματεύονται με την εταιρεία στη Μεγάλη Βρετανία, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της The Body Shop τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν στα φυσικά καταστήματα και τα e-shop ανά τις αγορές τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Αυτή τη στιγμή, όλες οι αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η The Body Shop λειτουργούν κανονικά και παραμένουν όλοι αφοσιωμένοι στην καλύτερη καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων της σε όλο τον κόσμο. 

Η επίσημη απάντηση της The Body Shop International Limited είναι ότι σε καμία περίπτωση η εταιρεία στη Μεγάλη Βρετανία δεν κάνει λόγo για χρεοκοπία, και με αυτές τις ενέργειες αποσκοπεί πολύ σύντομα στην σταθερότητα και του ανάπτυξη του Brand. Βεβαίως, η εταιρεία μας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της έχοντας ήδη ενημερώσει τα Μέσα προκειμένου να αποκαταστήσουν την ακρίβεια του ρεπορτάζ που παραθέτουν και θα κινηθεί νομικά προς πάσα κατεύθυνση σε όποιο Μέσο επιχειρήσει να πλήξει το όνομα της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ THE BODY SHOP

Η The Body Shop International Limited ιδρύθηκε το 1976 στο Brighton της Αγγλίας από την Anita Roddick και είναι μία παγκόσμια ακτιβιστική εταιρεία ομορφιάς με πιστοποίηση B Corp. Η The Body Shop επικεντρώνεται στο να κάνει τη θετική διαφορά στον κόσμο, προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας βιώσιμα προϊόντα ομορφιάς με σύμμαχό της τη δύναμη της φύσης και τα πιο αγνά συστατικά της. Στα καταστήματα της The Body Shop θα ανακαλύψετε εξειδικευμένα προϊόντα για την ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος, τη φροντίδα των μαλλιών, εκλεπτυσμένα αρώματα, προϊόντα makeup, που παράγονται με eco friendly πρακτικές, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και βιώσιμο τρόπο στη βιομηχανία της ομορφιάς. Η The Body Shop υπήρξε πρωτοπόρος της φιλοσοφίας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να αποτελέσουν μία θετική δύναμη και αυτή η ηθική προσέγγιση αποτελεί, μέχρι σήμερα, την κινητήρια δύναμη του brand. Η The Body Shop διαθέτει 2.500 καταστήματα σε περισσότερες από 80 χώρες και στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1978.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά