Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πώς τα μαλλιά της Jennifer Aniston θυμίζουν ξανά «Rachel» στα βραβεία SAG 2024

Η σταρ του Morning Show εμφανίστηκε με ένα ακόμα πιο κοντό κούρεμα στο κόκκινο χαλί



Τα μαλλιά της Jennifer Aniston ανέκαθεν γοήτευαν τους θαυμαστές της – είτε έχει μπούκλες, είτε αγκαλιάζει τα γκρίζα της είτε κάνει κάτι εντελώς απροσδόκητο. Και παρόλο που το μήκος και το στυλ ποικίλλουν με την πάροδο των ετών, η ηθοποιός τα κράτησε δείχνει να έχει μια μεγαλύτερη προτίμηση στα πιο μακριά.

Αυτό βέβαια ίσχυε μέχρι τον περασμένο μήνα, όταν η Aniston εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες με ένα εκπληκτικά κοντό κούρεμα μέχρι τους ώμους. Αλλά αποδεικνύεται ότι το κόψιμο ήταν απλώς ένα teaser, ένα ορεκτικό, μια γεύση, αν θέλετε, για αυτό που θα ακολουθούσε.

Στα βραβεία SAG του Σαββάτου, η Aniston –η οποία απένειμε το βραβείο ζωής στην Barbra Streisand, και ήταν επίσης υποψήφια για εξαιρετική ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό, για το The Morning Show– περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα ασημί φόρεμα Celine και ένα ακόμη πιο κοντό κούρεμα μαλλιών. Βρισκόμαστε σε πλήρη περιοχή του bob τώρα. Στην πραγματικότητα, θα υποστηρίξαμε ότι το στυλ είναι μια λήψη του 2024 από το εμβληματικό «Rachel» της.

Η Aniston, από την πλευρά της, μπορεί να διαφωνήσει με την εκτίμηση. Στο παρελθόν έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο περιφρονούσε το διάσημο χτένισμα.

Σε μια συνέντευξη στο People το 2022, η Aniston είπε ότι ο κομμωτής της Chris McMillan (με τον οποίο συνεργάζεται ακόμα τακτικά) ήταν «ο όλεθρος της ύπαρξής μου επειδή ξεκίνησε αυτή την καταραμένη Rachel, που δεν ήταν η καλύτερη εμφάνισή μου».

Είπε επίσης ότι το κόψιμο ήταν δύσκολο στο στυλ. «Το "The Rachel" στυλ απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια για να συντηρηθεί», είχε δηλώσει η Aniston στη Marie Claire το 2013. «Έβριζα τον Chris κάθε φορά που έπρεπε να στεγνώσω τα μαλλιά μου με πιστολάκι. Χρειαζόμουν τρεις βούρτσες - ήταν σαν να έκανα χειρουργείο!»

Η νέα εμφάνιση της Aniston που έκανε το ντεμπούτο της στα SAG Awards δεν έχει το ίδιο επίπεδο έντασης με την αρχική Rachel, οπότε ελπίζουμε ότι, για χάρη της Jennifer Aniston, θα είναι λίγο πιο εύκολο αυτή τη φορά.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού