Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson το έκανε πάλι: Χωρίς μακιγιάζ στο Vanity Fair Oscar Party, γιατί ποιος είπε ότι είναι απαραίτητο

Η Anderson γίνεται ξανά η απόλυτη εκφραστής της no-make up φιλοσοφίας και εμείς τη στηρίζουμε απολύτως



Κι όμως, η Pamela Anderson το έκανε πάλι. Η δημοφιλής ηθοποιός και ακτιβίστρια, που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά Baywatch, εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά σε επίσημο event υιοθετώντας τη no-make up φιλοσοφία όπως καμία άλλη.

Η Anderson είχε εμφανιστεί πρόσφατα και στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού χωρίς μακιγιάζ, αναφέροντας σε δηλώσεις της πως η απόφασή της οφείλεται στον θάνατο της make-up artist της, Alexis Vogel. «Ήταν η καλύτερη. Από τότε που έφυγε, νιώθω ότι είναι καλύτερα να μη φοράω μακιγιάζ. Είναι απελευθερωτικό. Νιώθω ελεύθερη. Και ότι κάνω μια μικρή επανάσταση, γιατί υπάρχουν όλοι αυτοί που κάνουν εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και εμφανίζομαι εγώ άβαφη και πηγαίνω κόντρα στο κατεστημένο» δήλωνε συγκεκριμένα τότε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle.

Έτσι λοιπόν, για το καθιερωμένο πάρτι του Vanity Fair μετά την απονομή των Oscars, η Pamela Anderson εμφανίστηκε δίχως μακιγιάζ και με φόρεμα κεντημένο με λουλούδια από παγιέτες. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα με τη φράντζα στο πλάι, με την επιδερμίδα της να εμφανίζεται λαμπερή και ενυδατωμένη, με λίγο διακριτικό lip gloss στα χείλη της.

Η απόλυτη έμπνευση υιοθέτησης της φυσικής μας ομορφιάς και ένα απαραίτητο boost αυτοπεποίθησης για κάθε γυναίκα και θηλυκότητα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της