Skip to main content

BEAUTY NEWS

Oscars 2024: Τα beauty looks που ξεχώρισαν στη λαμπερή βραδιά του σινεμά

Red carpet beauty inspo από τις κορυφαίες celebrities της έβδομης τέχνης



Η 96η απονομή των βραβείων Oscar πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Dolby Theater του Los Angeles και όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, τα celebrity beauty looks που ξεχώρισαν είναι και το απόλυτο inspo για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ και επιμέλεια μαλλιών, κατευθείαν από τις πιο επιφανείς φιγούρες της έβδομης τέχνης. Ιδού λοιπόν τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς, για να εμπνευστείς κι εσύ για τις δικές σου εμφανίσεις.

Emma Stone

Η βραβευμένη πλέον με δύο Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου μούσα του Γιώργου Λάνθιμου, υιοθέτησε ένα πολύ φυσικό και φρέσκο look χωρίς εξεζητημένες λεπτομέρειες σε μακιγιάζ ή μαλλιά. Με καστανά μαλλιά αυτή τη φορά, συμπλήρωσε την εμφάνισή της με μια διακριτική, bronze πινελιά στα βλέφαρα και ουδέτερη απόχρωση στα χείλη σε ροζ τόνους.

Margot Robbie

Η Barbie της μεγάλης οθόνης υιοθέτησε ένα minimal beauty look, με ελεύθερα μαλλιά και απλό μακιγιάζ, σε ροζ τόνους.

Zendaya

Η πρωταγωνίστρια του Dune υιοθέτησε για ακόμη μια φορά μια εμφάνιση με old Hollywood αναφορές, με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και λαμπερό μακιγιάζ με μαύρο eye liner.

Anya Taylor-Joy

Η Furiosa (που θα δούμε σύντομα στις αίθουσες) εμφανίστηκε με ελεύθερα και ίσια μαλλιά, διατηρώντας το make up look της minimal, με ουδέτερες αποχρώσεις. Δεν ξέχασε όμως το signature liner που τονίζει τα ελαφίσια μάτια της.

Florence Pugh

Η εκρηκτική Florence Pugh εμφανίστηκε με dramatic eye make up και ένα bob με ιδιαίτερους κυματισμούς.

Ariana Grande

H Ariana Grande είπε «ναι» στο Barbiecore beauty, ταιριάζοντας το μακιγιάζ της με την πληθωρική ροζ δημιουργία που φορούσε. Τα μαλλιά της διάλεξε να είναι μαζεμένα σε έναν περίτεχνο κότσο.

Sandra Huller

Η ήρεμη δύναμη των Oscars, που συμμετείχε σε δύο ταινίες-φαβορί της χρονιάς, επέλεξε minimal χαμηλή αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση και ένα καθαρό, αλλά glam make up look. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν η πολύ λεπτή, αλλά διπλή γραμμή eyeliner.

Emily Blunt

Αφήνοντας το ιδιαίτερο Schiaparelli φόρεμά της να ξεχωρίσει, η Emily Blunt επέλεξε ένα classy updo και ήρεμο make up για τη βραδιά.

Billie Eilish

Η βραβευμένη πλέον με δύο Oscars για τη μουσική της, Billie Eilish, υιοθέτησε ένα blowout hairstyle, τονίζοντας ως προς το μακιγιάζ μόνο τα χείλη της με vinyl φινίρισμα και σκούρο περίγραμμα.

Photos: Getty/Reuters

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα