Skip to main content

BEAUTY NEWS

THIS IS REALLY HER! - THIS IS REALLY HIM!: Τα δύο νέα αρώματα του οίκου Zadig & Voltaire εμπνέονται από την ζωντανή Παριζιάνικη ατμόσφαιρα και υμνούν τον αισθησιασμό και την τόλμη

Γνωρίστε τις νέες αρωματικές δημιουργίες του οίκου



Aσυμβίβαστοι. Τολμηροί. Γενναίοι. Χωρίς όρια. THIS IS REALLY HER! and THIS IS REALLY HIM!  

Ο οίκος Zadig & Voltaire αποκαλύπτει δύο νέα αρώματα που αντλούν την έμπνευσή τους από την ζωντανή νυχτερινή ατμόσφαιρα του Παρισιού. Δύο ελεύθερα πνεύματα τολμούν να ζήσουν την δική τους ιστορία αγάπης, με το παθιασμένο τους ταξίδι να τελειώνει το ξημέρωμα. Και στο περβάζι τους; Ένα χαρακτηριστικό άρωμα. Διαχρονικό. Από τη μέρα στη νύχτα. Και από την νύχτα στη μέρα.

THIS IS REALLY HER! Μοναδικό, σαν την Παριζιάνικη νύχτα. Έντονο, σαν ερωτικός ενθουσιασμός. Ένα άρωμα που υμνεί τον αισθησιασμό και την τόλμη.

«Για να δώσω ζωή σε αυτό το οσφρητικό φαινόμενο, έχω παίξει το παιχνίδι των αντιθέσεων σε κάθε επίπεδο» δηλώνει η Sidonie Lancesseur, αρωματοποιός και η δημιουργός του αρώματος. «Στην κορυφή, νότες ροζ πιπεριού, χάρη στις πικάντικες νότες κεχριμπαριού και ρούμι. Στην καρδιά, ένα εκθαμβωτικό μπουκέτο τριαντάφυλλα με πρωτότυπες μεταλλικές αποχρώσεις, προκαλεί την εμβληματική συμφωνία του κάστανου. Μια οσφρητική περιπέτεια που ολοκληρώνεται με τον αισθησιασμό της βανίλιας και του πατσουλί»

«ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΟΥ THIS IS REALLY HER! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ AVANT-GARDE ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΞΥΛΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΕΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΠΝΕΥΜΑ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ».

Sidonie Lancesseur

THIS IS REALLY HIM! Τολμηρό. Αποπλανητικό. Μεθυστικό. Χωρίς όρια, αψηφά κάθε συμβιβασμό.

Οι χρωματιστές ασημί και ανθρακί πινελιές του, θυμίζουν το παιχνίδι των νυχτερινών σκιών στα πιο όμορφα κτίρια της γαλλικής πρωτεύουσας. Είναι ο μοναδικός του κανόνας;  «Το νέο αυτό άρωμα φωτίζει και ζεσταίνει τις σκιές της παριζιάνικης νύχτας, με το νυχτερινό αυτό ταξίδι να ξεκινά με μια συνάντηση των εσπεριδοειδών. Οι σπινθηροβόλες νότες από grapefruit και λεμόνι γίνονται εντονότερες κατά την επαφή τους με μια μεταλλική συμφωνία από άνθη πορτοκαλιάς. Όλα αυτά προηγούνται μιας λεπτής ξυλώδους συμφωνίας του Palo Santo που θερμαίνεται από κεχριμπαρένιες νότες που βάζουν την δική τους σφραγίδα στην παριζιάνικη νύχτα», δηλώνει σχετικά η Nathalie Lorson, αρωματοποιός και η δημιουργός του αρώματος.

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ THIS IS REALLY HIM!, ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΑΠ’ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΕΠΑΙΞΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΕΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ. ΜΕ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΝΩ Η ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΑ ΑΝΘΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΛΑΜΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΩΜΑ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΡΥΘΜΟ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ».

Nathalie Lorson

THE CAMPAIGN

Για ακόμα μια φορά, οι Maya Stepper & Mikkel Jensen, μοντέλα από την Γερμανία και τη Δανία αντίστοιχα, ενώνονται για τις ανάγκες της καμπάνιας THIS IS REALLY! Πρώτη ματιά, πρώτη συνάντηση, πρώτο παιχνίδι αποπλάνησης… Εδώ αρχίζει η ιστορία τους. Ένα ειδύλλιο πάντα αυθεντικό και μια τέλεια χημεία μεταξύ τους.

Η μυθοπλασία συλλαμβάνει την πραγματικότητα. Γιατί οι δύο πρωταγωνιστές είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή. Μια έντονη ιστορία αγάπης. Σε παλλόμενους ρυθμούς, γινόμαστε μάρτυρες της συνάντησής τουs στο νυχτερινό Παρίσι. Μια ιστορία σε τρία κεφάλαια. Δυναμικοί. Ελεύθεροι. Really Us. Η έμπνευση; Η μόδα του οίκου Zadig&Voltaire είναι, όπως πάντα, τρόπος ζωής. Το τσαλακωμένο δέρμα είναι μία από τις υπογραφές του Παριζιάνικου οίκου.

Άμεσα συνδεδεμένο με το κοινωφελές πρόγραμμα VoltAIRe, η συσκευασία των νέων αρωμάτων έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από 15% ανακυκλωμένο χαρτί και το βάρος του έχει μειωθεί κατά 13%.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της