Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 τρόποι να χρησιμοποιήσεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τα προϊόντα μακιγιάζ σου

Οικονομία ΤΩΡΑ!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρω και ξέρεις καλά ότι τα προϊόντα ομορφιάς -πολλές φορές- κοστίζουν ακριβά. Μάλιστα, όσο μεγαλώνουμε, όλο και κάποιο επιπλέον προϊόν προστίθεται στην λίστα με τα απαραίτητα, κι επομένως όλο και πιο βαθιά χρειάζεται να βάλουμε το χέρι στην τσέπη.

Pixel

Και πάνω που μόλις έχεις συμπληρώσει όλα όσα χρειάζεσαι για την συλλογή του μακιγιάζ σου, όλο και κάποιο φαίνεται να τελειώνει! Για να μην χρειαστεί, λοιπόν, να τρέξεις στα μαγαζιά για να το αντικαταστήσεις, σου προτείνω 4 τρόπους να αξιοποιήσεις μέχρι και την τελευταία τους… σταγόνα!

1. Πρόσθεσε κρέμα προσώπου στο μέικ απ: Διατήρησε για μερικές ημέρες ακόμη το μέικ απ σου, προσθέτοντας στο μπουκάλι λίγη από την ενυδατική σου κρέμα. Κούνησε καλά, ώστε να αναμειχθεί το μείγμα και απόκτησε το δικό σου σούπερ ενυδατικό foundation!

Pixel

2. Κόψε στα δύο τα μπουκαλάκια ομορφιάς: Πριν πετάξεις οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς το οποίο βρίσκεται σε πλαστικό μπουκαλάκι, κόψε το στα δύο με ένα ψαλίδι. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλη την ποσότητα του προϊόντος και να μην πετάξεις τίποτα!

3. "Ζωντάνεψε" τις θρυμματισμένες σκιές ματιών: Βάλε σε ένα μπουκαλάκι λίγο καθαρό οινόπνευμα και ρίξε λίγες σταγόνες στην θρυμματισμένη σκιά ματιών. Πάτησέ το καλά με το πίσω μέρος ενός κουταλιού και άφησε το οινόπνευμα να εξατμιστεί και το μείγμα να στεγνώσει, ώσπου να γίνει και πάλι σταθερό.

4. "Σώσε" την στεγνή μάσκαρα: Εάν η μάσκαρά σου βρίσκεται στο τελείωμα και έχει στεγνώσει, αξιοποίησέ την όλη χρησιμοποιώντας μερικές σταγόνες από υγρό φακών επαφής.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 κοινά λάθη που κάνεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ και καταστρέφουν την ποιότητα των νυχιών σου

Όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις για υγιή και φροντισμένα νύχια

BEAUTY TIPS

3 τροφές με αντιγηραντικές ιδιότητες που θα σου χαρίσουν νεανική επιδερμιδα

Βάλε αυτές τις τροφές στη διατροφή σου και άλλαξε την εικόνα της επιδερμίδας σου για παντα! 

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά

ASK THE EDITOR

5 αντιηλιακά με χρώμα που θα σου λύσουν τα χέρια αυτό το καλοκαίρι

Το πολυχρηστικό προϊόν που αγαπάμε για τους θερινούς μήνες

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.