Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 beauty tips για να χρησιμοποιήσεις τις μπατονέτες

Είναι... πολυχρηστικές!


Κέλλυ Νόβακ

Λατρεύω να ανακαλύπτω νέα μυστικά που θα διευκολύνουν την ζωή μας, είτε αυτό αφορά στην μόδα είτε στην ομορφιά. Και ακόμη περισσότερο, λατρεύω να βρίσκω νέους τρόπους να χρησιμοποιώ αντικείμενα που μέχρι τώρα τα έχουμε για μια συγκεκριμένη χρήση. Παράδειγμα, οι μπατονέτες. Η βασική τους χρήση είναι για να καθαρίζουμε τα αυτιά μας, άντε και για να διορθώνουμε τυχόν ατέλειες στο μανικιούρ μας. Αλλά αυτό το τόσο μικρό και απλό αντικείμενο είναι τελικά πιο πολυχρηστικό α' όσο φαντάζεσαι! 

Hack #1 Όταν ταξιδεύεις δεν χρειάζεται να πάρεις όλη την παλέτα με τις σκιές ματιών μαζί σου. Αρκεί να βουτήξεις μια μπατονέτα σε αυτές που πρόκειται να χρειαστείς και έπειτα να τις αποθηκεύσεις σε μια πλαστική σακουλίτσα. Έτσι, θα γλιτώσεις χώρο αποθήκευσης, ενώ δεν θα έχεις τον φόβο να θρυμματιστούν οι σκιές μέσα στην βαλίτσα.

Hack #2 Κάλυψε ένα σπυράκι, βουτώντας μια μπατονέτα στο concealer σου. Άπλωσε στο σπυράκι και έπειτα χρησιμοποίησε την άλλη πλευρά για να εφαρμόσεις την πούδρα. Αυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να εφαρμόζεις το μέικ απ σου -ειδικά όταν έχεις να "αντιμετωπίσεις" σπυράκια από αλλεργίες ή ακμή-, από το να χρησιμοποιείς ένα πινέλο ξανά και ξανά.

Hack #3 Δημιούργησε το δικό σου βερνίκι, βάζοντας σε ένα αλουμινόχαρτο λίγο διάφανο βερνίκι και μια μικρή ποσότητα από την αγαπημένη σου σκιά ματιών. Χρησιμοποίησε την μπατονέτα για να ανακατέψεις το μείγμα, αλλά και για να τεστάρεις πάνω στο νύχι σου, την απόχρωσή του. Έπειτα, εφάρμοσε με ένα κανονικό πινέλο στα νύχια σου.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική