Skip to main content

BEAUTY TIPS

"Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ καθαρίζουν επαρκώς το δέρμα μου;"

Σου δίνουμε την απάντηση!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρω ότι τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι η πιο εύκολη λύση στο ντεμακιγιάζ, ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλειά. Παρόλα αυτά, μπορεί να γλιτώνεις λίγο χρόνο με αυτή την διαδικασία πριν πέσεις για ύπνο, αλλά είσαι σίγουρη ότι καθάρισαν το δέρμα σου καλά; Για να σου λύσω μια και καλή την απορία αυτή σου εξηγώ ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα.

Pixel

Τα συστατικά που περιλαμβάνουν τα μαντηλάκια είναι σχέδον ίδια με αυτά που υπάρχουν στα καθαριστικά προσώπου. Και ενώ αυτό είναι καλό, υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί σωστά. Και αυτό είναι το γεγονός, ότι ενώ τα συστατικά μπορεί να είναι καλά, εσύ παραλείπεις την διαδικασία του να πλύνεις το πρόσωπό σου (όπως δηλαδή θα έκανες εάν το έπλενες με το καθαριστικό). Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να παραμένει πάνω στο δέρμα σου μια στρώση με όλα τα «κακά» στοιχεία από τα προϊόντα καλλυντικών που έχεις φορέσει πριν, συν των όλων ρύπων του περιβάλλοντος που «συνάντησες» καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, λόγω της υφής του μαντηλιού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσεις κάποιου είδους ενόχληση στο δέρμα σου.

Το πόρισμα λοιπόν είναι το εξής: Για να ενισχύσεις την αποτελεσματικότητά του και να αποφύγεις τις πιθανές... παρενέργειές τους, φρόντισε ΠΑΝτΑ να πλένεις το πρόσωπό σου μετά την χρήση τους.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 κοινά λάθη που κάνεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ και καταστρέφουν την ποιότητα των νυχιών σου

Όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις για υγιή και φροντισμένα νύχια

BEAUTY TIPS

3 τροφές με αντιγηραντικές ιδιότητες που θα σου χαρίσουν νεανική επιδερμιδα

Βάλε αυτές τις τροφές στη διατροφή σου και άλλαξε την εικόνα της επιδερμίδας σου για παντα! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου