Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτά είναι τα μυστικά για τα μαλλιά των Ελληνίδων σταρ

Όταν οι αγαπημένες celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, εμείς ακούμε με αμέριστη προσοχή!


Κέλλυ Νόβακ

Όλες αναρωτιόμαστε πολλές φορές τι κάνει η Ελένη Φουρέιρα ή η Ελένη Μενεγάκη και έχουν τόσο εντυπωσιακά μαλλιά. Σίγουρα, το ότι έχουν πάντα τους καλύτερους hairstylists από «πάνω» τους είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά σίγουρα δεν είναι και ο μόνος. Γιατί, αυτές οι γυναίκες σαν και εμάς, έχουν μια στάνταρ ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούν πιστά και έχουν πάντα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν, όταν αυτές αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, δεν μπορούμε παρά να τις ακούσουμε με προσοχή και ακόμη σημαντικότερο, να τα εφαρμόσουμε και εμείς!

Ελένη Μενεγάκη

Η… ωραία Ελένη περιποιείται πάντα τα μαλλιά της. Κάθε φορά που λούζεται εφαρμόζει μια ενυδατική μάσκα για τα μαλλιά και τα ξεμπλέκει πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε να μην σπάσει η τρίχα. Ολοκληρώνει την ρουτίνα ομορφιά της εφαρμόζοντας σιλικόνη και μετάξι στις άκρες των μαλλιών τα οποία τις διατηρούν συνεχώς ενυδατωμένες και λαμπερές.

3greek-celeb-secrets-01.jpg 

Ελένη Φουρέιρα

Αν έχεις αναρωτηθεί πώς διατηρεί η γνωστή τραγουδίστρια τόσο λαμπερά τα εντυπωσιακά μαλλιά της, τότε μάθε ότι το κάνει με την χρήση του Mythic Oil της LOreal Professionnel. Έτσι, τα ξηρά ή ταλαιπωρημένα καμιά φορά μαλλιά της, «ξαναζωντανεύουν» μέσα από την χρήση του Mythic Oil.

Σημείωση: Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά ομορφιάς για τα μαλλιά της, τότε συντονίσου τη Τρίτη 27/9 στις 2 μ.μ. στην σελίδα της Ελένης Φουρέιρα στο Facebook για ένα live Q&A μαζί της. Η Ελένη σε συνεργασία με τον επαγγελματία κομμωτή της LOreal Professionnel θα απαντήσει σε όλες σου τις ερωτήσεις (χρησιμοποίησε το hashtag #AskFoureira) για το πώς να αποκτήσεις και εσύ μαλλιά με… μυθική ομορφιά. 

3greek-celeb-secrets-02.JPG

 

Ευαγγελία Αραβανή

Το γνωστό μοντέλο προσέχει ιδιαίτερα τα μαλλιά της. Εφαρμόζει λοιπόν ελαιόλαδο (μια μεγάλη ποσότητα) στα μαλλιά και τα τυλίγει με μια μεμβράνη. Έπειτα από 1-2 ώρες τα ξεπλένει με χλιαρό νερό και τα λούζει πολύ καλά με σαμπουάν. 

3greek-celeb-secrets-03.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.