Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 λάθη που κάνεις όταν χρησιμοποιείς το σίδερο για μπούκλες

Ήρθε η ώρα για ένα βασικό μάθημα ομορφιάς!


Κέλλυ Νόβακ

Πέρα του ότι οι περισσόερες γυναίκες λατρεύουμε να έχουμε τα μαλλιά μας μπούκλες, είτε αυτές είναι «βγαλμένες» από τα ‘80s, είτε θυμίζουν τα… θαλασσινά μας μαλλιά, αυτό το χτένισμα είναι διαχρονικό, κομψό και σέξι. Και για αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους, θέλω να έχεις ένα πάντα άψογο αποτέλεσμα όταν κάνεις αυτό το χτένισμα.

Pixel

Το κάνεις σωστά; Μπορεί ναι. Μπορεί όμως και όχι. Γι’ αυτό και εγώ θα σου πω ποια είναι τα τρία πιο συχνά λάθη που πολλές γυναίκες κάνουν όταν χρησιμοποιούν το σίδερο για μπούκλες, έτσι ώστε να τα αποφύγεις ή να μην τα επαναλάβεις ποτέ ξανά!

#1. Θερμοκρασία: Πολλές γυναίκες κάνουν αυτό το λάθος, γιατί θεωρούν ότι οι υψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν καλύτερο σχήμα στα μαλλιά. Ενώ αυτό ισχύει εν μέρει, θα εκπλαγείς όταν θα δεις, ότι και στο μισό αν κατεβάσεις την θερμοκρασία από το σίδερο, πάλι θα έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα δεν θα έχεις καταστρέψεις τα μαλλιά σου!

Pixel

#2. Εφαρμογή: Το πώς χρησιμοποιείς το σίδερο παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι λάθος λοιπόν να ξεκινάς από την ρίζα και προς τις άκρες, καθώς αυτό καταστρέφει όχι μόνο τα μαλλιά σου, αλλά και τα κάνει να δείχνουν επίπεδα και χωρίς όγκο. Ξεκίνα λίγο πιο χαμηλά λοιπόν γυρίζοντας παράλληλα το σίδερο και αφήνοντας τις άκρες ελεύθερες.

#3. Μπούκλες: Το να χρησιμοποιείς το σίδερο δημιουργώντας μπούκλες προς την ίδια φορά, μπορεί να μην είναι λάθος, αλλά άμα θέλεις ένα πιο νεανικό και ενδιαφέρον αποτέλεσμα, πρέπει να αλλάξεις φορά. Άλλαξε την κατεύθυνση από τις μπούκλες, κάνοντάς τις να φαίνονται πιο φυσικές!

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση

BEAUTY TIPS

5 κοινά λάθη που κάνεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ και καταστρέφουν την ποιότητα των νυχιών σου

Όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις για υγιή και φροντισμένα νύχια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν