Αυτό το τρικ θα κάνει το μανικιούρ σου να κρατήσει περισσότερο

Θα χρειαστείς μόλις 2 λεπτά για να δώσεις στο μανικιούρ σου μεγαλύτερη διάρκεια.

Κέλλυ Νόβακ

Δεν έχει σημασία αν έχεις βάψει τα νύχια σου με το πιο ακριβό βερνίκι της αγοράς ή με το πιο φθηνό, μπορεί να ξεβάψουν με την ίδια ευκολία! Και αυτό γιατί κάθε φορά που κάνεις μανικιούρ, αν δεν εφαρμόσεις το παρακάτω κόλπο, είναι θέμα χρόνου να χαλάσει. Δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο skill για να το εφαρμόσεις, αρκεί να αφιερώσεις 2 δευτερόλεπτα παραπάνω σε κάθε νύχι.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις λοιπόν, είναι να «κλειδώσεις» το χρώμα. Μην τρομάζεις! Δεν πρόκειται για κάτι δύσκολο. Όταν ολοκληρώνεις το μανικιούρ σου με το διάφανο top coat, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να «κλειδώσεις» το χρώμα, βάφοντας το πάνω μέρος του νυχιού. Έτσι όπως θα έκανες δηλαδή αν έκανες γαλλικό μανικιούρ. Με τον τρόπο αυτό ασφαλίζεις ουσιαστικά το μανό και το κάνεις πιο δύσκολο να ξεφτίσει.

Άλλο ένα τρικ, είναι να προσέχεις να μην βάφεις το κυκλικό κάτω μέρος του νυχιού. Όταν βάφεις και αυτό το σημείο μέχρι κάτω (ακουμπώντας δηλαδή και το δέρμα) είναι πιο εύκολο με τον καιρό και με την υγρασία όταν για π.χ πλένεις τα χέρια σου, το βερνίκι να «σηκωθεί» άρα και να ξεφτίσει.  About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares