Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 hacks για το foundation που όλοι οι experts χρησιμοποιούν

Οι makeup artists μίλησαν και εμείς ακούμε με προσοχή!


Κέλλυ Νόβακ

Η αψεγάδιαστη εφαρμογή του foundation είναι το μυστικό για ένα άψογο μακιγιάζ. Οι περισσότερες από εμάς, απλώνουμε μια ποσότητα (λίγη ή πολύ) στο πρόσωπό μας και αυτό είναι όλο. Παρόλα αυτά, αν αναζητάς ένα τέλειο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να εφαρμόζεις το foundation σου σωστά.

Μερικοί από τους πιο γνωστούς makeup artists έχουν κατά καιρούς μοιραστεί με τον κόσμο, μερικά από τα μυστικά τους που κάνουν το μακιγιάζ και το foundation να δείχνει απόλυτα φυσικό. Από την στιγμή που έχεις βρει την σωστή απόχρωση για το δέρμα σου, τότε ακολούθησε τα παρακάτω hacks που όλοι οι experts χρησιμοποιούν και πίστεψέ με, θα έχεις ένα τέλειο μακιγιάζ όλη μέρα!

Hack #1

Είναι πολύ σημαντικό, πριν εφαρμόσεις το foundation, να έχεις αρχικά ένα καθαρό και ενυδατωμένο πρόσωπο. Έπειτα, άπλωσε ένα makeup primer πριν βάλεις το foundation κάτι που θα προσφέρει ένα σίγουρα ματ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου. Επίσης, αυτό θα φροντίσει το foundation να μείνει σταθερό όλη μέρα.

Hack #2

Αν αναζητάς μια λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα ακόμα και όταν φοράς μακιγιάζ, τότε βάλε λίγη ποσότητα από το foundation στο χέρι σου και πρόσθεσε 1-2 σταγόνες από το αγαπημένο σου έλαιο για το πρόσωπο. Αυτό θα προσφέρει λάμψη αλλά και ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.

Hack #3

Δεν είναι μυστικό ότι όλοι οι makeup artists χρησιμοποιούν ένα νωπό beauty blender για να απλώσουν το foundation. Αλλά το μυστικό εδώ είναι να απλώσεις με το σφουγγαράκι και μια μικρή ποσότητα διάφανης πούδρας μετά την εφαρμογή του primer και πριν την εφαρμογή του foundation. Αυτό και αν θα κάνει το μακιγιάζ σου σταθερό όλη μέρα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

BEAUTY TIPS

Πώς να βελτιώσετε την ανοχή σας για ορούς βιταμίνης C

Πώς να αποφύγετε τους ερεθισμούς, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.